O chelneriţă din Arizona a slăbit 57 de kilograme după ce a îndeplinit ultima dorinţă a bunicului aflat pe patul de moarte, transmite Daily Mail.

Jessica Reid, o chelneriţă de 25 de ani din Phoenix, Arizona, cântărea în 2016 nu mai puţin de 129 de kilograme. Tânăra a decis să slăbească pentru a îndeplini ultima dorinţă a bunicului ei, Robert Cross, care a implorat-o de pe patul de moarte să facă ceva în privinţa greutăţii. „Bunicul şi-a dorit o viaţă mai bună pentru mine” a declarat ea.

Bunicul Jessicăi, veteran de război, s-a stins din viaţă în mai 2016 la 95 de ani, iar ultimele sale gânduri s-au îndreptat către nepoata care se confrunta cu probleme de greutate. Impresionată, chelneriţa şi-a schimbat complet dieta şi s-a înscris într-un program pentru cei care doresc să slăbească. Ambiţioasă, ea a ajuns să cântărească jumătate din numărul de kilograme pe care le avea în tragicul moment al despărţirii definitive de bunicul său, după cum a relatat Dailymail.

„Rugămintea lui de pe patul de moarte m-a determinat să devin o versiune mai bună a mea”, a spus Jessica. Cuvintele bunicului au fost motivaţia ei în tot acest timp: „Jessie, tot ce îmi pot dori este să ai grijă de sănătatea ta şi să fii în formă”.

Tânăra a povestit despre problemele de greutate pe care le-a avut de-a lungul vieţii, kilogramele în plus fiind şi motivul pentru care a fost victima bullying-ului atât în şcoală, cât şi pe social media. A adăugat că decizia de a slăbi i-a schimbat radical viaţa, iar rezultatele care au întârziat să se vadă la început nu au reuşit să o demoralizeze. Tânăra este acum sănătoasă şi fericită cu noul stil de viaţă, dar mai ales recunoscătoare bunicului fără de care poate că nu ar fi ajuns niciodată la asemenea rezultate uimitoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here