Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, şi soţia sa, celebri pentru fervoarea cu care îşi apără intimitatea, au acordat un interviu filmat acasă, vorbind despre modul în care îşi cresc copiii, dar şi despre ce era să îi despartă în adolescenţă.

Imaginea articolului VIDEO | Mark Zuckerberg a dezvăluit de ce era să se despartă de soţia sa

Mark Zuckerberg a dezvăluit de ce era să se despartă de soţia sa. Sursa:Youtube

Mark Zuckerberg, şeful Facebook, şi soţia sa, Priscilla Chan, cunoscută pentru actele de caritate, au vorbit cu Gayle King pentru CBS This Morning despre viaţa de familie şi despre felul în care îşi cresc copiii dar şi despre modurile în care problemele de serviciu au zile în care nu sunt admise în casă.

Cei doi conduc împreună societatea Chan Zuckerberg Initiative.

Cuplul a lansat societatea în urmă cu patru ani, cu câteva zile înainte să li se nască prima fetiţă, Max. Între timp, cei doi au şi o a doua fiică, August.

Jurnalista i-a întrebat cum creşti un copil atunci când îi poţi oferi orice. „În primul rând, nu le oferim totul. Cred că e important. Au şi ei responsabilităţile lor… Au sarcinile lor în casă”, a răspuns Zuckerberg.

„Îi luăm şi la serviciu. Eu şi Mark le luăm pe amândouă la muncă, la birou, să vadă ce facem şi cum ne aducem contribuţia în companie”, a completat Chan.

Chan a explicat şi în ce mod ajung în familie problemele de la serviciu: „Ne pasă foarte mult de ceea ce lucrăm. Aşa că nu lăsăm munca la serviciu. Dar avem grijă să ne punem mereu problema când e cel mai bun moment să vorbim despre muncă”.

Cei doi au povestit şi că păstrează o noapte de întâlnire periodică în care nici nu se pune problema să discute probleme de serviciu.

„Mark, tu eşti cel sentimental în această relaţie?”, a fost întrebat Zuckerberg.

„Cred că asta e concluzia surprinzătoare spre care se îndreaptă acest interviu”, a râs co-fondatorul companiei Facebook.

Cei doi au povestit şi cum au fost pe punctul de a nu lega nicio relaţie după prima întâlnire, când erau studenţi la Harvard. Chan a povestit că nu i-a plăcut deloc atunci când Mark i-a spus la finalul întâlnirii că ar trebui să facă o lucrare pentru facultate, dar că preferă să mai stea cu ea. „M-am gândit că băiatul ăsta nu are niciun viitor dacă lasă baltă temele”, a explicat Chan. „Eu credeam că îi fac un compliment, nu?”, a explicat Mark.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.



 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here