„Minecraft” şi „Fortnite” au fost identificate de YouTube Rewind, care notează cele mai importante tendinţe şi momente ale anului pe platforma online, drept jocurile video cu cele mai vizualizate tutoriale şi recenzii, anunţă The Hollywood Reporter.

Imaginea articolului YouTube Rewind 2019. Jocul video care a generat mai multe venituri decât orice alt joc din istorie

YouTube Rewind 2019. Jocul video care a generat mai multe venituri decât orice alt joc din istorie

„Minecraft” a ocupat poziţia de vârf. Jocul produs de Microsoft, în care poţi construi blocuri de locuinţe, a beneficiat de o nouă explozie de imagine după ce creatorul YouTube Felix Kjellberg – altfel cunoscut sub numele de PewDiePie – a publicat un videoclip despre acesta care a fost urmărit de 102 milioane de abonaţi numai în luna iunie.

Fenomenul „Fortnite”, care a eclipsat Facebook-ul în ceea ce priveşte preferinţele publicului tânăr, a generat mai multe venituri anul trecut decât orice alt joc din istorie şi şi-a asigurat poziţia a doua în top.

Aceasta este urmat de popularul joc „GTA – Grand Theft Auto”, produs Rockstar Games, care a fost lansat în 2013.

Prezentăm mai jos topul realizat de YouTube:

1. „Minecraft”
2. „Fortnite”
3. „Grand Theft Auto”
4. „Garena Free Fire”
5. „Roblox”
6. „PUBG MOBILE”
7. „League of Legends”
8. „PlayerUnknown’s Battlegrounds”
9. „Brawl Stars”
10. „Mobile Legends: Bang Bang”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.



 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here