Legendele rock de la Aerosmith au inclus o apariţie la Glastonbury Festival în lista datelor pentru turneul lor european din 2020, anunţă Smart Radio, păstrând un loc special în playlist pentru muzica lui trupei.

Imaginea articolului Ascultă SMART RADIO. Aerosmith confirmă o apariţie pe scena Festivalului Glastonbury în turneul european de anul viitor

Ascultă SMART RADIO. Aerosmith confirmă o apariţie pe scena Festivalului Glastonbury în turneul european de anul viitor

Lista concertelor Aerosmith din 2020 a fost dată publicităţii vineri. Potrivit anunţului oficial, Aerosmith vor cânta Glastonbury sâmbătă, pe 27 iunie 2020, arată NME. Trupa nu ar fi însă cap de afiş, principalul artist al serii fiind Paul McCartney.

Spectacolul rockerilor de la Glastonbury face parte dintr-un şir de concerte europene. În acelaşi turneu, creatorii hit-urilor „Crazy” şi „I Don’t Want to Miss a Thing”, vor cânta şi pe O2 Arena din Londra pe 15 iulie şi pe Manchester Arena pe 18 iulie 2020.

Printre artiştii invitaţi la festival se mai află Diana Ross, Taylor Swift şi Kendrick Lamar.

Trupa rock Aerosmith a fost fondată în 1970, în New Hampshire, SUA. Muzica formaţiei include elemente de pop, heavy-metal, glam, blues şi a inspirat numeroşi alţi artişti rock. Trupa a fost recompensată cu patru premii Grammy, zece MTV Video Music Awards şi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2001, în timp ce, în 2005, s-a clasat pe poziţia 57 în topul 100 al celor mai mari artişti ai tuturor timpurilor realizat de revista Rolling Stone. Printre cele mai cunoscute piese ale grupului american se numără „Walk This Way”, „Cryin'”, „Janie’s Got A Gun”, „Dude (Looks Like A Lady)”, „Dream On” şi „I Don’t Wanna Miss A Thing”. Trupa Aerosmith a concertat la Bucureşti în 2010.

Piesele interpretate de Aerosmith se găsesc în playlist-ul Smart Radio. Ascultă Smart Radio AICI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.



 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here