Actorul american René Auberjonois, star al serialelor „Star Trek” şi „Benson”, a murit duminică, la vârsta de 79 de ani, din cauza unui cancer pulmonar metastatic, a declarat pentru CNN fiul său, Remy Auberjonois.

Imaginea articolului Actorul René Auberjonois, cunoscut pentru rolurile din "Benson" şi "Star Trek", a murit la 79 de ani

Actorul René Auberjonois, cunoscut pentru rolurile din „Benson” şi „Star Trek”. Sursa: Hepta

Auberjonois a fost cunoscut pentru numeroasele sale roluri de televiziune, în filme şi seriale precum „Benson”, „Star Trek: Deep Space Nine” şi „Boston Legal”. El este cunoscut şi pentru rolul preotului armatei, părintele John Mulcahy, din serialul „M * A * S * H”.

Născut la New York, pe 1 iunie 1940, Auberjonois a câştigat un premiu Tony în 1970, pentru rolul său în „Coco”, un musical pus în scenă pe Broadway, New York, despre designerul Coco Chanel.

A fost nominalizat de două ori la premiile Emmy, prima dată în 1984, pentru rolul pe care l-a interpretat timp de şapte sezoane în serialul „Benson”, iar a doua oară în 2001, pentru partitura de excepţie pe care a avut-o ca actor invitat în serialul dramă „The Practice”.

Actorii francizei „Star Trek” William Shatner şi George Takei au reacţionat la vestea morţii acestuia printr-un mesaj pe platforma de micro-blogging Twitter, cel de-al doilea numindu-l „un om minunat, grijuliu şi inteligent”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.



 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here