Actorul canadian Ryan Reynolds a scăpat ca prin urechile acului după ce o barieră de pe scena pe care se afla la un eveniment organizat în Brazilia s-a prăbuşit peste el, potrivit comicbook.com.

Imaginea articolului VIDEO. Momentul în care o barieră se prăbuşeşte la un pas de actorul Ryan Reynolds

VIDEO. Ryan Reynolds a scăpat ca prin urechile acului după ce o barieră s-a prăbuşit peste el

Incidentul a avut loc sâmbătă, la CCXP, ediţia braziliană a Comic Con, organizată în Sao Paulo, unde starul francizei „The Deadpool” îşi promova noul film, „Free Guy”.

După ce a ajuns pe scenă şi şi-a salutat fanii, Ryan a decis să se apropie mai mult de aceştia, aşa că a sărit în faţa scenei. O barieră care îl separa de mulţime s-a prăbuşit brusc, dar Reynolds, în vârstă de 43 de ani, a avut prezenţă de spirit şi s-a aruncat înapoi pe scenă, scăpând nevătămat.

Mulţi fani care se aflau lângă scenă au fost aruncaţi în faţă, dar nu se ştie deocamdată dacă a fost vreunul rănit.

Actorul a fost ajutat să se ridice de reprezentanţi ai forţelor de ordine. Starul a dorit ulterior să se asigure că toată lumea se simte bine.

Lungmetrajul „Free Guy”, de Shawn Levy, îl prezintă pe Ryan în rolul lui Guy, un funcţionar de bancă ce îşi doreşte cu disperare să scape de o viaţă monotonă, dar care descoperă că, de fapt, este prins într-un joc video brutal. Filmul este programat pentru lansare pentru 3 iulie 2020.

Actorul de film şi televiziune canadian Ryan Reynolds a devenit cunoscut pentru rolul din serialul „Two Guys and a Girl”, dar şi pentru relaţiile sale cu femei celebre: înainte de căsătoria cu actriţa Blake Lively, el a fost căsătorit cu Scarlett Johansson, de care a divorţat în 2010. Actorul canadian a putut fi văzut în 2012 în thrillerul SF „Green Lantern 3D: Protectorul Universului”. A mai jucat în filme precum „Dacă aş fi…tu”, „Vrei să te însori cu mine?”, „Aşii din mânecă”, „Deadpool”, „Pokémon Detectiv Pikachu/ Pokémon Detective Pikachu”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.



 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here