Un deces in tara inseamna munti de ingrijorari pentru apartinatori, fiindca inmormantarea este o ceremonie importanta, care se divide in multe activitati.

Persoane pricepute, curajoase si cu suflet trebuie sa il pregateasca atent pe decedat, cumparaturile necesita multa alergatura, fiindca nu se gasesc toate produsele in aceleasi magazine si familia incearca sa gaseasca si un pret bun, mai ales ca lista cheltuielilor este lunga.

Cel mai rau este cand romanii au nevoie de repatrieri si incearca sa faca totul singuri.

Din start incercarea de a nu incredinta repatrierea celei mai bune firme de servicii funerare este sortita esecului. Apartinatorii neinformati pot face un drum pana in Italia sau Spania degeaba, iar cand solicita actele necesare transportului funerar si inmormantarii li se va raspunde ca acestea nu se elibereaza decat firmelor de servicii funerare, care sunt capabile sa organizeze de la inceput pana la sfarsit o repatriere legala.

Daca vei fi pus in acesta situatie ti se va parea nedrept, dar daca ai cititi inainte informatiile de pe site-urile bine structurate ale firmelor de servicii funerare de top, vei vedea ca nu ai putea niciodata sa organizezi o repatriere, fiindca:

-ti-ar fi greu sa organizezi pregatirea trupului neinsufletit intr-o tara straina a carei limba nu o intelegi.  Nu este mai bine sa semnezi un contract din tara si sa nu pleci de-acasa, ci sa astepti sa faca salariatii firmei totul?

-nu ai de unde lua cele doua sicrie, unul din zinc si celalalt din lemn masiv. Problema sicrielor este serioasa si fara ele nu se admite intoarcerea decedatului in tara sa natala. Acest sistem de transport securizeaza  trupul neinsufletit zile intregi in timpul calatoriei de  mii de kilometri.

-este obligatorie injectia de conservare cu substante sigure care prelungeste efectul imbalsamarii fara probleme cu cel putin 10 zile.

-transportul se face cu masini funerare speciale, autorizate sa faca acest tip de transport in mod egal. Prevazute cu frig la interior, temperaturile scazute se activeaza , cand motorul porneste.

In ceea ce priveste pretul, sa fii linisitit, fiindca orice repatriere incepe de la 990 de euro, cu toate ca include si imbracamintea, incaltamintea, sicriele, crucea inscriptionata, pregatirea actelor si a trupului neinsufletit, dar si aducerea in tara cu masinile funerare autorizate.

Consultanta este gratuita si non-stop. Repatrierile organizate de firmele de pompe funebre decurg perfect, fiindca sunt singurele legale. Cu o asigurare de viata, pretul repatrierii poate fi zero, iar familia primeste inapoi si ce a ramas din suma prevazuta in contract si cheltuielile funerare.

Personalul priceput este empatic , prin urmare costurile nu sunt mari, iar serviciile sunt de calitate premium.

Sper ca acest articol te-a ajutat sa intelegi ca oricat de descurcaret ai fi, o repatriere legala si urgenta se face de o echipa bine organizata care are la indemana si echipamentele si obiectele necesare, iar multe dintre acestea nu se gasesc decat in stocul firmelor de servicii funerare.

Legislatia trebuie respectata in totalitatea, cu atat mai mult cu cat discutam de repatrieri.

Decesul unei persoane dragi apasa greu pe umerii tai, dar cea mai mare parte din sarcina este preluata de firmele de pompe funebre. Tu ai de gestionat pierderea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here