Un american, paznic la o unitate bancară Wells Fargo, din Carolina de Nord a furat 88.000 de dolari din seiful băncii dar nu s-a putut abţine şi s-a lăudat cu banii pe Facebook şi Instagram. În cele din urmă a fost arestat de FBI, relatează Fox News.

Arlando Henderson, un rapper aspirant, în vârstă de 29 de ani, este acuzat că a furat 80.000 de dolari chiar din seiful băncii, pe care trebuia să o păzească. 

Jaful s-a produs în vară la o unitate bancară Wells Fargo din Charlotte, Carolina de Nord. Iar pe lângă banii furaţi din seif, bărbatul a mai sustras bani de cel puţin 18 ori din depozitele realizate de clienţii băncii şi modifica documente oficiale pentru a-şi ascunde faptele. 

Patima pentru lucruri scumpe şi dorinţa de a se lăuda pe Facebook şi Instagram l-au dat de gol însă. Imediat după furt, tânărul de culoare şi-a cumpărat un Mercedes ultimul model şi haine scumpe. Se lăuda cu acestea şi cu teancuri de bani pe reţelele de socializare, intrând astfel în atentia FBI-ului.

Bărbatul a fost arestat şi va fi judecat pentru 34 de capete de acuzare printre care, fraudă instituţională, furt, deturnare de fonduri şi spălare de bani. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.



 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here