Potrivit specialiştilor, există o trăsătura de caracter care poate distruge orice relaţie, însă tot aceştia au câteva sfaturi pentru evitarea neînţelegerilor.

Imaginea articolului Cuplurile au de 10 ori mai multe şanse să se despartă din cauza lipsei acestei calităţi

Cuplurile au de 10 ori mai multe şanse să se despartă din cauza acestei trăsături de caracter

Potrivit unui nou studiu, un cuplu în care unul dintre parteneri nu-şi poate gestiona responsabil finanţele are de 10 ori mai multe şanse să se despartă, relatează CBS.

Studiul a fost făcut pe 2.000 de adulţi implicaţi într-o relaţie. Rezultatul a fost că doar 20% dintre aceştia consideră că partenerul lor îşi poate gestiona bugetul într-o manieră responsabilă.

Specialiştii le recomandă persoanelor care se află într-o relaţie stabilă să comunice unul cu celălalt despre propria situaţie financiară.

Potrivit consilierilor financiari, fiecare partener are dreptul să afle, încă de la începutul relaţiei, dacă celălalt are datorii la bănci, dacă deţine un cont de economii şi pe ce îi place să-şi cheltuiască banii.

De asemenea un aspect important când este vorba de tema banilor este abordarea unei atitudini înţelegătoare şi menţinerea unei independenţe financiare, acolo unde se poate.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.



 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here