Artistul hip-hop Blueface, în vârstă de 22 de ani, a fost filmat în timp ce arunca teancuri de bani oamenilor săraci dintr-un cartier mărginaş din oraşul american Los Angeles, relatează RT.

Imaginea articolului Momentul în care un rapper împarte teancuri de bani oamenilor din cel mai sărac cartier din Los Angeles, în Ajunul Crăciunului

Sursa FOTO: Captură Twitter @bluefacebleedem

Artistul a fost filmat în timp ce stătea pe capota maşinii sale şi arunca teancuri de bacnote oamenilor din cartierul Skid Row din Los Angeles.

Zona respectivă e cunoscută pentru nivelul de trai scăzut al locuitorilor, majoritatea dintre aceştia fiind persoane fără adăpost.

Imaginile postate pe reţelele de socializare ale artistului  arată cum zeci de oameni s-au repezit în jurul său pentru a prinde cât mai multe bacnote.

Părerile utilizatorilor au fost împărţite. Unii au considerat gestul cântăreţului a fi foarte generos, însă alţii au fost de părere că artistul a pus într-o postură degradantă persoanele sărace.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.



 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here