Imaginile şocante apărute în mediul online arată momentul în care peste 100 de oameni sunt zdrobiţi de mulţime într-un mall din Asutralia, în timpul cumpărăturilor haotice de sărbători, informează Ladbible.

Imaginea articolului VIDEO. Momentul în care peste 100 de oameni sunt zdrobiţi de mulţime în timpul cumpărăturilor de Crăciun

Peste 100 de oameni, zdrobiţi într-un mall din Australia în timpul cumpărăturilor de Crăciun

Mall-ul asutralian Westfield Parramatta a organizat cu ocazia sărbătorilor un maraton de cumpărături care ar fi trebuit să dureze 33 de ore.

Acest eveniment a fost inaugurat printr-o tombolă care consta în baloane cu diverse premii şi pe care vizitatorii mall-ului trebuiau să le prindă. 

Haosul general a fost declanşat în momentul în care baloanele au fost aruncate în incinta mall-ului şi peste 100 de oameni s-au înghesuit în încercarea de a obţine unul dintre premii.

Au urmat momente de panică care s-au soldat cu victime, printre care şi copii. Cinci persoane au necesitat spitalizare, iar alte 12 au avut nevoie de îngrijiri la faţa locului. 

Autorităţile au deschis o investigaţie în urma incidentului, scrie Ladbible.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.



 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here