Un bărbat în vârstă de 63 de ani, din Germania, a avut parte de o surpriză plăcută de Crăciun după ce un necunoscut i-a returnat rucsacul plin bani şi cadouri, pe care-l uitase sub un copac, scrie en24.news.

Bunul samaritean, în vârstă de 51 de ani, a alertat poliţia după ce s-a împiedecat de un rucsac, în oraşul german Krefeld, cu puţin înainte de miezul nopţii în Ajunul de Crăciun. Poliţiştii l-au identificat rapid pe propietar şi au reuşit să-i returneze rucsacul care conţinea 16.000 de euro şi mai multe cadouri. 

Bărbatul care a descoperit geanta a refuzat „orice recompensă pentru că era Crăciunul”, potrivit postării pe Facebook a poliţiştilor din Krefeld. „Într-adevăr, există şi oameni care fac fapte bune de Crăciun”.

În Germania, oricine găseşte un obiect şi-l returnează poate primi o recompensă în funcţie de valoare obiectului. În cazul de faţă, bărbatul ar fi putut primit 490 de euro.

Postarea de pe Facebook a adunat rapid peste 1.000 de like-uri şi peste 180 de comentarii, internauţii întrebându-se de ce ar fi avut bărbatul o sumă de bani atât de mare în rucscac.

Un purtător de cuvânt al Poliţiei din Krefeld a declarat că, în ciuda faptului că este „neobişnuit”, propietarul genţii a spus că se simte „mai în siguranţă” având toţi banii la el, transmite en24.news.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.



 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here