O femeie din Marea Britanie a stârnit un val de reacţii din partea internauţilor, după ce a dezvăluit că a strâns decoraţiunile şi bradul de sărbători în a doua zi de Crăciun, relatează Lad Bible.

Imaginea articolului Cum au reacţionat internauţii după ce o femeie a dezvăluit pe reţelele de socializare că a strâns bradul în a doua zi de Crăciun

Sursa FOTO: Facebook Amy Stuart

Amy Stuart, în vârstă de 24 de ani, din Marea Britanie, a stârnit reacţii dure după ce, chiar în a doua zi de Crăciun, a postat pe reţelele socializare o imagine în care decoraţiunile şi bradul artificial erau deja gata impachetate, relatează Lad Bible.

Femeia şi-a motivat gestul susţinând că toate aceste obiecte festive ocupă mult spaţiu şi s-a săturat de înghesuiala din casa ei.

În postare, Stuart a întrebat utilizatorii dacă şi ei au strâns decoraţiunile de sărbători, iar reacţiile nu au întârziat să apară. Unul dintre utilizatori a susţinut că este inutil ca cineva să mai pună decoraţiuni de Crăciun dacă are de gând să le strângă mai devreme de 8 ianuarie.

Un alt utilizator a acuzat că gestul ei denotă o fixaţie pentru curăţenie şi că nu ştie să se bucure de sărbători. Unii au criticat-o pe femeie pentru faptul că a stricat bucuria de Crăciun a copiilor în favoarea unei case ordonate.

Stuart a fost extrem de surprinsă de comentariie răutăcioase şi a afirmat că nici măcar nu are copii.

Femeia a explicat că îşi decorase casa pentru Crăciun încă de la sfârşitul lui Noiembrie şi că trecuse deja o lună, în momentul în care s-a hotărât să le strângă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.



 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here