Benzile transportoare sunt de obicei o parte importantă a sistemelor de fabricație automatizate. Acestea transferă piese și produse în siguranță prin întregul depozit. Conveioarele automate sunt cele mai potrivite pentru depozite dacă doriți să reduceți implicarea umană.

Decizia cu privire la sistemele adecvate de transporturi poate fi o sarcină dificilă datorită identificării, dezvoltării și achiziționării proiectelor „ideale” ale sistemului de manevrare a materialelor, deoarece sistemele de conveioare variază de la a fi extrem de simpliste la a fi foarte complexe.

Sistemele de conveioare au evoluat de-a lungul timpului pentru a deveni mai mult decât un mijloc de a muta un produs din punctul A în punctul B. Astăzi, conveioarele sunt o componentă integrantă a sistemelor de manipulare a materialelor. Cu toate acestea, capacitatea lor de a gestiona eficient o aplicație depinde de cât de bine selectați un sistem de conveioare potrivit care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. specifice.

Primul factor care trebuie luat în considerare este tipul de mediu în care va fi functiona conveiorul, care este de obicei dictat de natura aplicației: centurile vor necesita spălare, o spălare simplă sau o curățare la fața locului? Cât de des va trebui să fie curățat? Spălări de înaltă presiune sau de joasă presiune? Toate aceste întrebări vă vor ajuta să determinați materialul și configurația posibilă necesară pentru aplicația dvs.

Pentru a va asigura ca afacerea dumneavoastra are parte de cele mai bune echipamente va invitam pe site-ul SKBS sa descoperiti lifturile hidraulice profesionale.

Modularitate. Indiferent de tipul de conveior necesar, căutați modularitatea. Selectați conveioarele care dispun de secțiuni, module și componente pre-proiectate, care pot fi combinate liber pentru a oferi un aspect personalizat inițial, dar pot fi, de asemenea, reconfigurate cu ușurință, dacă este necesar.

Flexibilitate. Căutați acele conveioare care pot găzdui cu ușurință diferite dimensiuni ale produselor, în special lățimi mai mari. De asemenea, căutați transportoare care pot satisface cerințele de astăzi, dar pot adapta, de asemenea, cerințele viitoare de creștere a debitului.

Scalabilitate. Indiferent dacă orizontul dvs. de planificare este scurt sau lung, selectați conveioarele care vor facilita creșterea și adaptabilitatea la schimbare în timp. Sistemul „ideal” va încorpora atât modularitate, cât și flexibilitate pentru a da în considerare o gamă extinsă de tipuri și mărimi de produse și va permite, de asemenea, un randament crescut în timp. Sistemul ar trebui să poată fi „extins” și / sau reconfigurat, după caz, pentru a se adapta nevoilor și cerințelor viitoare.

Va invitam sa descoperiti si gama de rampe de egalizare profesionale pentru a avea un proces de incarcare si descarcare a marfii cat mai facil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here