Michelle Williams a câştigat un Glob de Aur pentru rolul din „Fosse / Verdon” duminică seară, dar poate cea mai măreaţă realizare a fost discursul de acceptare în sine, când a apărat dreptul la avort şi a încurajat femeile de pretutindeni să voteze „urmându-şi propriul interes”, a relatat NBC.

„Când îţi pui deciziile în mâinile altcuiva, urmăreşti totul la fel ca un actor, moment cu moment, scenă cu scenă, zi după zi”, a declarat actriţa. „Sunt recunoscătoare pentru alegerilor pe care le-am făcut şi sunt, de asemenea, recunoscătoare că am ocazia să trăiesc într-o lume în care există posibilitatea de a alege. Ca femei şi tinere fete, corpul nostru poate suferi schimbări care nu ţin de voinţa noastră.” a spus Williams, însărcinată cu cel de-al doilea copil. Actriţa a accentuat, de asemenea, importanţa de a alege „când şi cu cine” doreşte să aibă copii, arată NBC.

 

 

A solicitat membrelor „celui mai mare organ de vot din ţară” să se prezinte şi să voteze la alegerile prezidenţiale.”Deci, femei între 18 şi 118 ani, când este timpul să votaţi, vă rog să faceţi asta în propriul interes”, a spus ea. „Este ceea ce fac bărbaţii de ani buni, motiv pentru care lumea seamănă atât de mult cu ei. Să facem să pară mai mult ca noi.”

 

Audienţa a fost impresionată de discursul lui Williams, printre aceştia aflându-se şi actorul Busy Philipps, care a depus anul trecut mărturie în faţa Comitetului judiciar al Camerei în timpul unei audieri cu privire la drepturile de avort. Îndemnul actriţei a devenit unul dintre primele trei subiecte în trend pe Twitter aproape imediat după ce Michelle Williams a părăsit scena.

„Michelle Williams a prezentat frumos şi articulat dreptul la avort, fără ruşine sau scuze”, a replicat Charlotte Clymer din Campania pentru drepturile omului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.



 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here