Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, a spus sambata ca „nu a vandut PNL-ul”, raspunzand astfel declaratiilor din ultimele zile ale liderilor democrat liberali, care l-au acuzat ca a subordonat interesele formatiunii liberale in fata celor din PSD. Antonescu a facut aceasta afirmatie la emisiunea „3X3”, de la postul Realitatea TV.

„Daca merg in directia pe care o au acum, PNL se desfinteaza singur. Oricum, PSD a inghitit din punct de vedere ideologic si doctrinar PNL. Din acest punct, PNL s-a topit in PSD, nu mai exista ca reprezentant al politicii de dreapta in societatea romaneasca”, a spus sambata Emil Boc, dupa ce, cu o zi inainte, Roberta Anastase afirmase ca „domnul Antonescu de trei ani nu are responsabilitatea sa-si puna ceasul sa sune, darmite sa conduca o Romanie”. De asemenea, Sebastian Lazaroiu a declarat ca „PNL nu va mai exista, aceasta e adevarul”.

Razpunzand afirmatiilor democrat liberalilor, Antonescu a spus ca „nu am vandut PNL-ul”.

Liderul PNL a declarat ca „atacurile PDL-ului nu sunt noi”, adaugand ca „atata vreme cat vor mai misuna acesti domni de la PDL pe scena politica, eu nu le mai dau replica”.

„PNL n-a murit, nici n-o sa moara”, a afirmat Crin Antonescu, vorbind despre „setul de proroci care prevestea inca din 2008 moartea PNL”, in perioada in care formatiunea era condusa de Calin Popescu Tariceanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here