Se spune ca frumusetea este in ochii privitorului. Fie ca este vorba de o opera de arta pe care o atarni de perete sau de mobilierul pe care il pui in casa ta, obiectele cu care alegi sa traiesti in fiecare zi este o decizie foarte personala.

Cand te gandesti la un anumit tip de mobilier, ceva care sa exprime cu adevarat ideea ta despre frumusete, dar nu il poti gasi nicaieri prin magazinele obisnuite, probabil ca ar trebui sa il realizezi chiar tu. Mobilier la comanda? In mod cert, este cea mai buna idee!

Exista o serie de motive pentru care piesele personalizate de mobilier sunt mult mai bune decat cele produse in serie. Iata care ar fi primele 5 motive pentru care mobila personalizata primeaza:

1. Mobilierul la comanda poate fi confectionat in asa fel incat sa se potriveasca perfect anumitor spatii din casa ta.

Unul dintre cele mai bune lucruri legate de mobilierul personalizat este faptul ca acesta poate fi construit pentru a asigura o potrivire perfecta. Acest lucru este excelent pentru casele de epoca ce au caracteristici unice, cum ar fi seminee si cornise. Creatiile de mobilier personalizat sunt, de asemenea, ideale pentru a umple acele spatii incomode care sunt, in mod obisnuit, imposibil de mobilat.

2. Materialele pot fi alese pentru a se potrivi nevoilor individuale.

Cand alegi sa faci mobila la comanda, toata puterea este in mainile tale. Acum nu mai trebuie sa te multumesti cu acele materiale ieftine, subtiri si uneori daunatoare pe care le gasim, de regula, in produsele de mobila conventionale. In schimb, poti alege materiale care sa-ti satisfaca in mod specific nevoile personale. De exemplu, daca ai un copil care are astm, poti solicita ca rafturile pentru camera sa sa fie fabricate dintr-un material hipoalergenic. In mod similar, daca esti sensibil la toxinele si substantele chimice gasite in vopsea, poti cere ca mobilierul tau sa fie finisat cu un produs natural, fara solventi.

3. Poti ajuta mediul inconjurator.

Daca incerci sa consumi si sa achizitionezi doar produse eco-friendly, atunci mobilierul personalizat reprezinta o modalitate excelenta de a-ti pastra principiile in fiecare aspect al casei in care traiesti. Ai posibilitatea de a alege dintr-o gama larga de materiale durabile din punct de vedere ecologic, 100% sigure, sanatoase si fara substante chimice sau toxine daunatoare pentru confectionarea mobilei tale.

4. Creezi un mobilier unic, asa ca tine.

Daca locuinta ta este o expresie a personalitatii tale, atunci mobilierul personalizat este alegerea perfecta pentru tine. Poti lucra indeaproape cu designerul pentru a crea o piesa personalizata, care este 100% individuala si care sa iti faca locuinta cu adevarat unica.

5. Mobila la comanda este o adevarata comoara.

In timp ce un pat sau un scaun produs in serie este ceva ce vei folosi doar cativa ani, o creatie personalizata este ceva pe care il poti transmite din generatie in generatie. Maiestria frumoasa, materialele de inalta calitate si designul unic vor asigura ca mobilierul va fi pretuit de catre generatiile viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here