frizerie Antica Hair Studio

Frizerie

Un serviciu complet pentru barbati, este frizeria salonului Antica. Tunsul este realizat de hair stilisti profesionisti si de asemenea, vei primi recomandari pentru ingrijirea parului. Antica Studio nu se pozitioneaza doar ca o frizerie, ci ca un adevarat salon pentru barbati. Designul barbii, barbieritul cu un instrument de ras profesional, tonifierea parului gri sau doar o tunsoare la moda, pentru hair stilistii de la Studio Hair Antica inseamna arta si performanta.

Daca vorbim despre produsele cosmetice folosite de salon, atunci ar trebui sa stii ca acestea sunt profesionale si sunt selectate in functie de caracteristicile parului clientului. Hair stilistii stiu multe despre stilul clasic si sunt deschisi la idei noi. De la un student si pana la un om de afaceri de succes, toti barbatii au dreptul sa arate perfect si sa se bucure de servicii excelente.

O noua imagine, ingrijire de zi cu zi sau un stil formal – la Antica Hair Studio exista profesionisti care simt nevoile clientului si de fiecare data vei fi multumit de rezultat.

Barbierit semi-permanent

Tehnologia moderna permite astazi barbatilor sa solicite barbierit semi-permanent, deoarece barba necesita ingrijire regulata pentru a arata frumos si bine ingrijit. Cu ajutorul unui laser, este posibil sa se indeparteze cu precizie acele fire de par care ies pe fata. Mai mult, preturile pentru epilarea cu laser pentru barbati sunt foarte atractive si accesibile.

Ar trebui sa te gandesti la designul barbii, deoarece laserul distruge foliculii de par pentru mai multi ani. Prin urmare, daca mai tarziu vei dori sa-ti lasi barba cu o forma diferita, mai extinsa, atunci in locul in care pielea a fost tratata cu laser, parul va creste mai luminos si mai subtire. Indepartarea completa a parului din zona selectata, va avea loc dupa mai multe proceduri, pana cand toti foliculii de par in stadiul activ de crestere sunt distrusi.

Cel mai adesea, epilarea faciala cu laser este ceruta de barbatii care au pielea foarte sensibila si carora barbieritul le provoaca iritatii si aparitia pustulelor. Epilarea cu laser nu numai ca indeparteaza vegetatia inutila, ci are si un efect benefic asupra pielii, dezinfectand si imbunatatind structura acesteia.

Antica Hair Studio

In frizeria Antica Hair Studio vei gasi un serviciu impecabil, o atmosfera relaxata si o comunicare interesanta. De asemenea, vei gasi servicii clasice pentru barbati – barbieritul regal cu un aparat de ras impresionant, corectarea barbii si a mustatii, tunsori si coafuri folosind instrumente si produse cosmetice americane si europene, hair stilisti prietenosi gata sa realizeze orice idee si sa ofere o imagine expresiva, tinand cont de caracteristicile individuale ale clientului. In salonul Antica Hair Studio se poate efectua, de asemenea, barbierit semi-permanent cu laser. Avand in vedere diferitele nevoi ale barbatilor, Antica Studio s-a gandit la diferite moduri de interpretare a serviciilor de hair pentru barbati si i-au atribuit denumirea de Antica Hair Studio. Numele acestui serviciu a aparut din dorinta de a sublinia caracteristicile distinctive ale solutiilor de infrumusetare pentru barbati. In functie de dorintele tale, poti alege setul cel mai potrivit de servicii, pe care hair stilistul il va implementa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here