Exemplarele hibrid Lexus de pe piata autoturismelor rulate se afla la mare cautare in aceasta perioada. Performanta garantata de producator si avantajele economice la consum sunt principalele criterii de care tin cont soferii ce prefera aceste masini.

In stare tehnica si optica perfecta, vehiculele Lexus rulate au un pret avantajos, raportat la standardele inalte de exigenta, si sunt foarte bine echipate. Confortul pe care il asigura la rulare nu este de trecut cu vederea, la aceste masini de calitate premium. Iata ce spun specialistii, cu privire la exemplarele second hand aduse din Germania in Romania: avantaje!

Beneficiezi de garantie service la achizitia unui automobil Lexus rulat

Unul dintre motivele pe care merita sa cumperi vehicule second hand de la firmele auto independente este garantia service. Acest beneficiu confirma starea tehnica a masinii achizitionate si iti ofera confortul unei investitii sigure.

Daca ai si cea mai mica indoiala in privinta performantei autoturismului, garantia service este AS-ul tau din maneca, ce elimina orice risc sau dubiu. Asigura-te ca poti beneficia de avantaj!

Pretul foarte bun, raportat la starea tehnica si optica a autoturismelor

Industria auto second hand si-a castigat renumele prin oferta competitiva de preturi. Masinile aflate intr-o stare aproape perfecta sunt mult mai accesibile din punct de vedere al costurilor.

Te poti bucura de inalta performanta, aflandu-te la volanul unui autoturism rulat, foarte bine ingrijit, cu istoric service si kilometraj verificat. Masinile relativ noi sunt si foarte bine echipate, oferindu-ti un grad inalt de confort.

Poti accesa programe de finantare interne si externe si sa platesti masina in rate

In atentia soferilor, in ultima perioada, se afla creditul extern. Acesta vine la pachet cu avantajul scutirii de plata TVA. Firmele auto specializate pot face achizitia in numele companiei tale in tara de origine a masinii.

Aceasta metoda este optima, daca firma ta obtine incasari in Euro, si este frecvent utilizata de operatorii de transport, dar nu numai. Dreptul de proprietate iti revine din momentul semnarii actelor.

Obtii date complete despre vehicul, incepand cu nr. real de kilometri si istoric service

Doua aspecte extrem de relevante, peste care nu poti trece cu vederea, sunt numarul real de kilometri si istoricul service al vehiculului. Daca vrei sa cumperi o masina din segmentul auto premium, precum un model relativ nou Lexus, atunci este obligatoriu sa cunosti aceste informatii. Din fericire, firmele auto independente ti le ofera inca de la inceput, astfel incat sa poti lua o decizie in cunostinta de cauza.

Toate formalitatile se realizeaza in mod transparent

Tranzactia are loc intr-un mediu sigur. Nu risti nimic, colaborand cu firme care au notorietate in piata auto. Vei beneficia de toate documentele necesare pentru inmatriculare, ba chiar vei dispune si de programarea RAR deja efectuata atunci cand cumperi masina.

Vehiculele au deja numere provizorii, un alt aspect extrem de important atunci cand cumperi autoturisme second hand din alte tari de origine. Merita!

De la ce firma cumperi auto rulate? Soferii recomanda Auto-leasing.ro

Una dintre cele mai recomandate firme auto independente din Romania este Auto-leasing.ro. Soferii apreciaza profesionalismul expertilor din aceasta companie, modul lor de a comunica cu toti clientii, dar si beneficiile pe care le ofera garantat la achizitia de masini in leasing.

Autoturismele sunt aduse in tara in maxim 15 zile lucratoare, cu rulaj si istoric service verificat, numere provizorii si programare RAR efectuata.

Date de contact:

Tel: +40729182111

E-mail: office@auto-leasing.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here