Iti place pestele foarte mult, dar nu te pricepi intr-ale bucatariei si preferi sa comanzi produsele pe care ti le doresti?

Acum ai posibilitatea de a primi acasa tot ce iti doresti, de la sprot marinat, pana la batog de crap, salate delicioase de icre sau rapane marinate in ulei, pe care sa le savurezi impreuna cu cei dragi! Afla cateva lucruri despre produsele pe care le poti comanda, astfel incat sa decizi mai usor ce iti doresti sa incerci!

Sprot marinat – cu ce ingrediente se prepara?

Sprotul este un peste de dimensiuni relativ mici, avand aproximativ 8 centimetri lungime, care se prepara cu migala si cu multa atentie. El este decapitat si eviscerate, astfel incat sa il poti consuma cu incredere. Este vorba despre un produs care iti ofera o cantitate optima de Omega 3, vitamina D si vitamina B12 si care se marineaza in ulei, pana cand ajunge la gustul potrivit.

Despre sprotul marinat mai trebuie sa stii ca este pregatit dupa o reteta pe care pescarii lipoveni au ,,imprumutat-o” de la negustorii greci care odinioara ajungeau pe meleagurile romanesti. Este adevarat ca au fost schimbate cateva ingrediente, pentru ca ele nu erau la indemana pescarilor de la malul Marii Negre, insa gustul sprotului este unul delicios si savuros!

Scrumbie de Dunare

Un alt produs obtinut din peste, pe care il poti comanda online este scrumbia de Dunare. Rondelele de peste sunt marinate intr-un mix delicios de otet din vin, sare, zahar si condiment, iar ulterior sunt refrigerate. Le poti consuma impreuna cu salate proaspete sau cu alte tipuri de garnituri. Mai mult, poti pune rondelele de scrumbie si pe platourile pe care le faci pentru ocazii speciale, astfel incat sa-ti incanti musafirii!

Marinata lipoveneasca

Nu ezita sa incerci si marinata lipoveneasca: aceasta este preparata din rondele de babusca prajite si rondele de caras prajite, care sunt marinate in otet din vin, zahar, sare, coriandru, foi de dafin, piper negru boabe si ienibahar, alaturi de ulei vegetal din floarea soarelui. Pestele este prins la setca si la navod din Delta Dunarii si are un gust cu totul aparte, pe care sigur il vei adora!

Batog de crap argintiu

Batogul de crap argintiu este considerat a fi o delicatese rafinata, reteta fiind transmisa din generatie in generatie de-a lungul timpului. Pestele este unul gustos si savuros, fiind pregatit prin afumare la rece, cu lemn de esenta tare. Ceea ce ii aduce un plus de savoare este piperul verde, un condiment exotic, ce astazi se cultiva si pe teritoriul Dobrogei si care face legatura intre mare si Dunare.

Cotlet de crap argintiu

Specific tinutului deltaic, cotletul de crap est realizat din pesti atent selectionati, pe care ii poti portiona foarte usor. Acest produs este usor sarat si afumat la rece, avand un aspect care te imbie sa-l savurezi cat mai repede! Pentru pregatirea lui se foloseste doar fum natural, obtinut din rumegus de fag.

Salate de icre

Nu in ultimul rand, daca iti este pofta de o salata de icre buna, o poti primi direct acasa, in cel mai scurt timp! De exemplu, poti savura salata de icre de stiuca pe paine prajita, iar pe deasupra poti pune cateva fire de ceapa verde, tocate marunt! Este vorba despre o gustare usor de pregatit, care te va incanta!

Deltaica.roiti pune la dispozitie o gama larga de produse de calitate, pe care le poti incerca de-a lungul timpului. Bucurandu-te de calitatea pestelui, iti vei dori treptat sa testezi toate produsele!

Date de contact:

E-mail: vanzari@deltaica.ro

Telefon: 0729.995.529

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here