Pentru multi dintre noi, smartphone-urile sunt folosite pentru a realiza o multime de sarcini, inclusiv legate de service – precum trimiterea de emailuri, crearea de grafice, editarea de documente Ms Office, si asa mai departe. Bineinteles, telefoanele inteligente pot folosi si diverse aplicatii – aplicatii care ne pot usura viata foarte mult, de la a inchiria, comanda, sau a gasi diverse produse si servicii online. Si, in cele din urma, dar nu in ultimul rand, folosim telefoanele pentru a apela oameni oricand, si de oriunde.

Din pacate, la fel ca orice lucru de pe lumea asta, si telefoanele mobile se strica uneori, asa ca trebuie sa vizitam un service autorizat de reparatii telefoane care sa se ocupe de ele. In continuare portalul web www.reparatiitelefoane.ro va prezinta cateva din cele mai frecvente motive pentru care oamenii viziteaza un service GSM:

Ecran spart

La momentul actual, majoritatea telefoanelor mobile sunt echipate cu ecran tactil. Din pacate, din neglijenta, datorita caderilor, alunecarilor, ecranele se pot deteriora sau sparge. Ca rezultat, ajungem in situatia de fi obligate sa cautam un service de telefoane care sa ne scoata din impas. Din fericire, astfel de defecte pot fi reparate cu usurinta intr-un atelier de reparatii telefoane.

Butoane care nu functioneaza

Alt motiv comun pentru care putem avea nevoie o firma de reparatii telefoane sunt butoanele care nu functioneaza. Asta se intampla de obicei datorita utilizarii necorespunzatoare, a caderilor suferite de telefon sau apei. Telefonul trebuie examinat temeinic, iar in caz ca defectiunea nu poate fi remediata, este indicat sa se inlocuiasca partea defecta cu piese de schimb originale.

Problema cu bateria sau incarcatorul

Multi dintre noi folosim telefonul pentru a intra pe platforme sociale precum Facebook sau Instagram, sau pentru a ne juca diverse jocuri online sau offline. Astfel de aplicatii pot solicita serios bateria, descarcand-o rapid, si scurtandu-i durata de viata. Pe langa astfel de dificultati, mai pot aparea probleme cu incarcatorul, care nu incarca corespunzator bateria, lasand-ne telefonul fara curent in situatii nedorite.

Virusi si alte probleme cu aplicatiile

Virusii precum si alte programe nedorite pot ameninta smartphone-urile de fiecare data cand ne conectam la internet sau o retea private. Virusii ne pot provoca diverse stricaciuni telefoanelor, precum si fura date private esentiale. Pe langa virusi, mai exista si diverse aplicatii neplacute, care ne pot afisa reclama nedorite sau incetini viteza telefonului. Pe langa indepartarea acestor probleme, tehnicienii unui service GSM pot rezolva si diverse probleme de soft care reduc performanta telefonului.

Telefon mort

Unii dintre noi au patit-o poate: telefonul s-a stins si nu mai da niciun semn de viata, indifferent ca il punem la incarcat si il butonam extensiv. In acest caz avem de-a face cu ceea ce se numeste un “telefon mort”, defectiune provocata fie de un virus, fie de o placa de baza defecta, de un scurtcircuit provocat de apa, si asa mai departe. In majoritatea cazurilor, o firma de reparatii telefoane ne poate ajuta in a resuscita telefonul, scutindu-ne de cheltuiala unui telefon nou.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here