Un semineu este o adevarata incantare in orice locuinta. El ofera acea caldura si luminozitate care transforma orice casa intr-o oaza de liniste. Pe langa acest avantaj important, un semineu indeplineste cu succes si anumite functii practice care iti asigura confortul termic mult dorit in timpul zilelor friguroase de toamna sau iarna.

Tehnologia constructiei de seminee a evoluat foarte mult in ultimii ani, astfel ca, sistemele de incalzire de acest tip se gasesc in diferite forme, dimensiuni, stiluri decorative sau nivele de performanta. Cu toate acestea, foarte multa lume mizeaza in continuare pe traditionalele seminee pe lemne.

De ce sa alegi seminee pe lemne?

Exista cateva motive importante pentru care oamenii aleg in continuare un semineu pe lemne, desi exista variante mult mai usor de folosit precum semineele pe gaz sau cele electrice:

  • Experienta si atmosfera autentica: contrar exemplelor de seminee mentionate, semineul pe lemne ofera experienta reala a focului cu mirosul sau slab de lemn ars si sunetul de  lemn arzand. Focul are asupra noastra un efect relaxant, aproape hipnotizant, si poate fi exact ce avem nevoie dupa zile lungi la munca. Restul semineelor pot imita asta, dar sentimentul nu va fi niciodata acelasi;
  • Putere mare de incalzire: un semineu pe lemne este mai puternic fata de alte seminee. El este capabil sa iti incalzeasca intreaga casa daca este creat la dimensiunile potrivite, este adaptat la incalzirea mai multor incaperi si alegi lemnele cu o putere calorica adecvata. Cel mai potrivit combustibil in acest sens este lemnul de esenta tare precum fagul,  artarul sau stejarul.
  • Sursa de energie regenerabila si ecologica: poate ca e mai comod sa utilizezi o telecomanda decat sa cumperi lemn si sa aprinzi manual un foc, insa aceasta ultima varianta este una ecologica, protejand mediul inconjurator, dar si pe familia sau prietenii tai;
  • Sursa de caldura independenta:  daca vei alege instalarea unui model de semineu pe lemne, in casa ta va fi caldura in orice zi indiferent de reviziile care se vor face la firmele de gaze naturale sau de furtunile care pot provoca pene de curent;
  • Costuri scazute: incalzirea unei locuinte prin utilizarea de lemne este mai putin costisitoare fata de alte tipuri de sisteme de incalzire. Procurarea lemnului poate parea dificila, insa nu este necesar sa fie asa. O simpla cautare pe internet va genera gasirea mai multor furnizori de lemne care iti livreaza orice cantitate ai nevoie, la tine acasa.

Seminee-expert.ro poate fi echipa ta de incredere in construirea de seminee pe lemne spectaculoase care sa iti ofere toate avantajele de mai sus si nu numai. Alaturi de ea iti poti materializa toate exigentele in ceea ce priveste partea estetica si partea functionala.

Alege parteneri de incredere pentru produse extraordinare

Seminee Expert este lider national in proiectarea si construirea de seminee. Aceasta este o companie care colaboreaza cu furnizori consacrati, furnizori care utilizeaza tehnologiile si materialele cele mai noi din domeniu. Calitatea este cea mai importanta valoarea, iar aceasta se observa in fiecare produs final.

Portofoliul companiei contine toate tipurile de seminee disponibile pe piata la momentul actual, sobe, focare, cosuri de fum si diferite accesorii pentru seminee.

Orice produs ai avea nevoie din domeniul sistemelor de incalzire, fie ca este vorba de seminee pe gaz, pe lemne, sau de oricare alt tip, o colaborare avantajoasa incepe cu trimiterea unui formular de comanda sau cu o discutie telefonica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here