Vrei sa descoperi ce tipuri de pardoseli poti alege pentru spatiul industrial de care dispui, astfel incat sa te bucuri de rezistenta si durabilitate? Atunci trebuie sa stii ca ai o gama foarte larga de modele din care poti alege, insa trebuie sa cunosti cel putin cateva lucruri despre fiecare.

Pardoseli elicopterizate, pardoseli speciale pentru industria alimentara sau pardoselile epoxidice ori cele poliuretanice: iata doar cateva dintre modelele spre care te poti orienta cu incredere, pentru a-ti desfasura business-ul cat mai usor!

Pardoseli elicopterizate – ce beneficii iti ofera?

Pardoselile elicopterizate sunt foarte usor de aplicat cu ajutorul unui utilaj special, care este manevrat de catre o persoana de specialitate. Astfel de materiale sunt recomandate mai ales pentru depozite, hale industriale, centre comerciale, dar si parcari auto, avand capacitatea de a sustine un trafic intens si greu. Acoperirea suprafetelor se face cu ajutorul unui strat de beton rezistent si dur, cu mentiuneaca peste acesta se aplica intotdeauna un compus obtinut din ciment, minerale si cuartz. Daca iti doresti si putina culoare, atunci nu trebuie decat sa ceri echipei cu care colaborezi sa aplice pigmenti de culoare si astfel obtii finisaje personalizate.

Pe termen lung, pardoselile elicopterizate iti ofera urmatoarele beneficii:

  • aplicare simpla si usoara;
  • durabilitate;
  • posibilitatea de a alege culoarea preferata;
  • rezistenta excelenta la stres mecanic;
  • obtinerea unor suprafete omogene si perfect netede.

Pardoseli ucrete

Special concepute pentru industria alimentara, pardoselile ucrete reprezinta alegeri inspirate daca vrei sa-ti deschizi un restaurant, un fast food sau un spatiu de procesare a alimentelor. De ce? Materialele folosite pentru realizarea pardoselilor ucrete au fost concepute astfel incat sa respecte normele in vigoare conform cerintelor International Food Standards (IFS). Este vorba despre pardoseli durabile si eficiente, care asigura personalului siguranta chiar si in locurile in care lucreaza cu aparate care produc aburi. Mai mult, pardoselile ucrete sunt rezistente la substantele chimice, fiind simplu de intretinut pe termen lung.

Pardoseli epoxidice

Interesante ca aspect, rezistente pe termen lung si cu un radament excelent in spatiile in care se lucreaza cu solicitari mecanice mari, pardoselile epoxidice ar trebui sa se afle si ele pe lista ta de interes. De ce? Le poti utiliza in magazinele comerciale, in showroom-uri, dar si in incinta multor altor locuri cu ajutorul carora iti poti dezvolta business-ul in functie de nisa pe care o alegi.

Despre pardoselile epoxidice trebuie sa stii ca sunt realizate din rasini epoxidice speciale, adica substante chimice a caror stare de agregare tipica este in forma lichida. Usor de intretinut si de curat, aceste materiale rezista foarte bine la traficul intens si se aplica simplu, prin pensulare. La final, nu-ti vei mai face griji in privinta rosturilor, pentru ca pardoselile epoxidice sunt netede si perfect uniforme.

Pardoseli poliuretanice

In ceea ce priveste pardoselile poliuretanice, trebuie sa ca acestea se aplica sub forma lichida si sunt obtinute dintr-un mix de cimenturi speciale si rasini poliuretanice. Densitatea lor poate varia in functie de nevoile pe care ai, putand fi elastice sau rigide.

Intretinute corespunzator, pardoselile poliuretanice pot sa reziste si pana la 10 – 15 ani.

Site-ul Pardoseliindustriale.roiti sta la dispozitie cu produse de top atunci cand te hotarasti cum vrei sa amenajezi spatiul de care dispui. Toate tipurile de pardoseli industriale mentionate anterior iti sunt la indemana, iar pentru aplicarea lor poti apela cu usurinta la o firma de specialitate. Intr-un timp foarte scurt iti vei putea incepe activitatea, iar spatiul tau va fi unul sigur pentru angajati!

Date de contact:

E-mail: office@pardoseliindustriale.ro

Telefon: 0766.526.542

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here