Cauti o solutie prin care sa-ti eficientizezi munca in gradina si sa obtii legume si fructe bio gustoase, pe care sa le savurezi cu incredere? Folosind erbicide calitative, vei observa cum recolta devine extrem de bogata, iar munca pe care trebuie sa o depui pentru intretinerea culturii tale devine mult mai simpla.

In loc sa te ocupi constant de smulgerea buruienilor, poti sa le distrugi si treptat sa elimini cu totul. In acest fel, plantele pe care vrei sa le cresti au posibilitatea de a-si extrage mult mai usor mineralele, dar si apa de care au nevoie din sol.

Ce tipuri de erbicide ai la dispozitie?

Erbicidele sunt impartite in mai multe categorii, in functie de modul in care actioneaza. De exemplu, te poti orienta catre cele:

  • totale – substantele din aceasta categorie au rolul de a elimina toate plantele pe care sunt pulverizate. De preferat este sa folosesti un erbicid total inainte de a planta orice tip de legume sau fructe, pentru a pregati terenul. Abia dupa 10 – 12 zile te poti ocupa de punerea semintelor in pamant;
  • selective – erbicidele selective au fost concepute special pentru anumite tipuri de buruieni. Realizate din ingrediente atent alese, solutiile sunt dedicate doar pentru anumite tipuri de plante, asa ca trebuie neaparat sa le citesti descrierea inainte de a le cumpara.

Cand trebuie sa aplici erbicidul?

In ceea ce priveste perioada optima in care poti aplica erbicidul, ai la alegere 2 variante:

  • preemergent – inainte de a planta semintele pentru legume/fructe, astfel incat sa pregatesti cat mai bine terenul;
  • postemergent – dupa ultima recolta, atunci cand deja ai strans fructele si legumele.

Foarte important este sa administrezi erbicidul intr-o zi in care nu ploua, pentru ca solutia sa nu fie ,,spalata”. Mai mult, este indicat sa nu bata vantul si afara sa fie intre 12 si 26 de grade Celsius, aceasta fiind vremea propice pentru aplicarea solutiei care combate buruienile.

Erbicidul trebuie combinat cu apa

Indiferent de tipul de erbicid pe care il alegi, trebuie sa il combini cu apa, astfel incat sa isi faca efectul foarte bine. Pentru a afla care este proportia de solutie/apa, trebuie neaparat sa citesti descrierea produsului pe care il cumperi. Mai mult, trebuie sa ai in vedere ca proportiile difera in functie de suprafata pe care vrei sa aplici erbicidul: daca dispui de o suprafata generoasa de teren, atunci ai nevoie de cantitate mai mare de erbicid.

Cu ce poti sa pulverizezi erbicidul?

In ceea ce priveste administrarea erbicidului, ai nevoie de o pompa speciala de mana, pe care o poti utiliza foarte usor sau poti alege sa folosesti vermurelul, pe care doar il pui in spate, iar apoi folosesti maneta prin care pompezi solutia pe suprafata care te intereseaza. Ambele variante sunt convenabile din punct de vedere financiar, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji in aceasta privinta.

Care sunt beneficiile de care ai parte cand utilizezi un erbicid?

Pe langa faptul ca erbicidul distruge eficient buruienile, acesta te ajuta sa-ti imbogatesti recolta si, in acelasi timp sa reduci din timpul petrecut pentru ingrijirea plantelor pe care le cultivi. Administrarea este si ea usoara, asa ca intreg procesul este foarte simplu!

In functie de tipurile de erbicide legume pe care ti le doresti, trebuie sa stii ca le poti comanda online, pentru a nu te mai deplasa in magazinele fizice. De exemplu, RegalFermierul.ro iti sta la dispozitie non-stop, iar produsele iti sunt livrate acasa in cel mai scurt timp!

Date de contact:

E-mail: contact@regalfermierul.ro

Telefon: 0769493825 / 0336 802 328

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here