Ai o imprimanta personala, pe care o folosesti in mod constant, insa nu mai ai toner imprimanta: www.tonerpro.ro/toner-imprimanta.html? Vezi aici mai multe detalii si afla cum sa alegi un inlocuitor potrivit, pentru a putea imprima in continuare documentele de care ai nevoie.

Cunoscand cel putin cateva detalii despre astfel de dispozitive, vei putea alege foarte usor modelul optim, iar ulterior vei scapa de drumurile la centrele specializate de copiere.

Alege un toner imprimanta in functie de dispozitivul pe care il ai acasa

Atunci cand cauti sa cumperi un toner de imprimanta, este foarte important sa verifici modelul de imprimanta pe care il ai. De exemplu, trebuie sa stii ca nu toate dispozitivele pot functiona cu acelasi tip de toner. Descrierea imprimantei te ajuta extrem de mult in alegerea tonerului.

Investeste intr-un toner original

Printre detaliile de care mai trebuie sa tii cont se numara si faptul ca tonerele pot fi:

  • originale – sunt produse de aceeasi companie care a fabricat imprimanta de care dispui si reprezinta cele mai bune alegeri pe care le poti face. De ce? Tonerele originale rezista o perioada indelungata, oferindu-ti de fiecare data documente de calitate;
  • compatibile – se potrivesc imprimantei tale, insa calitatea lor este mai redusa. In acelasi timp, nu este exclus sa intampini probleme in a monta tonerele compatibile, daca ele nu sunt create corespunzator.

In ce scop folosesti imprimanta de acasa?

Inainte de a face o investitie, gandeste-te si la motivul pentru care folosesti imprimanta acasa. Daca ai nevoie de anumite documente doar pentru uz personal, atunci poti sa alegi atat un toner compatibil, cat si unul original, fiind suficient sa iti printeze scrisul si imaginile lizibil.

Capacitatea tonerului

In ceea ce priveste capacitatea tonerului, citeste descrierea produsului pe care il ai la dispozitie pentru a-ti da seama daca un model sau altul este potrivit pentru tine. De exemplu, daca ai nevoie de un volum mai mare, atunci cu siguranta iti trebuie un toner mai generos. In schimb, atunci cand folosesti imprimanta doar ocazional, iti este suficient un dispozitiv mai micut.

Pentru a-ti face o idee mai clara, trebuie sa stii despre capacitatea tonerelor ca este intotdeauna exprimata in numarul de pagini la o acoperire de 5%.

Tonere remanufacturate

Nu confunda tonerele remanufacturate cu cele compatibile. Modelele remanufacturate sunt cele care au tonere originale, insa anumite parti le-au fost inlocuite cu unele noi. Principalul avantaj pe care ti le ofera aceste modele este referitor la partea financiara: tonerele remanufacturate sunt extrem de accesibile la pret.

TonerPro.ro iti pune la dispozitie extrem de multe produse de calitate, pe care le poti folosi cu incredere acasa, indiferent daca vei utiliza documentele in scop personal sau profesional. Studiaza, insa cu atentie tonerele pe care le poti cumpara, pentru a te asigura ca se vor potrivit perfect imprimantei tale.

Cu ajutorul unui toner imprimanta poti sa obtii documentele necesare o perioada indelungata. Astfel economisesti timp si bani si ai parte de confort personal, intrucat eviti drumurile catre centrele specializate in copiere.

Date de contact:

E-mail: office@tonerpro.ro

Telefon: +4 021 348 15 19

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here