Temperaturile au crescut deja în ultimele zile, în întreaga țară. Din păcate, acest lucru va fi resimțit și de majoritatea mansardelor și caselor din România! Cum poți să te asiguri că nu vei avea parte de acest disconfort? Alege chiar acum o izolație termică eficientă a podului sau mansardei casei tale – obții un aer mai plăcut, economisești energia necesară răcirii ori încălzirii casei (în sezonul rece), ba chiar te bucuri de o mai bună izolare fonică!

Descoperă oferta de izolare cu celuloză STEICO la Izolațiinaturale.ro – ai plata în rate și promoții lunare!

Decizia de a apela la o companie profesionistă în acest demers este una importantă. O operațiune de termoizolare a podului/mansardei va reduce costul facturilor de energie – cu până la 40%! În plus, va crește confortul casei. Puteți adăuga izolație la aproape orice spațiu din casa, dar mulți oameni aleg să-și izoleze mansardele pentru a profita de acest spațiu potrivit pentru a fi locuit și pentru a-și asigura o temperatură optimă în întreaga locuință. Când sistemul de izolație din celuloză, este instalat corect la nivelul tavanului, podului ori mansardei, vă puteți aștepta ca mansarda să rămână răcoroasă în timpul verii și caldă în timpul iernii, oferindu-vă un spațiu plăcut și confortabil pentru a vă bucura de viața alături de familie.

Izolația la mansardă se poate instala rapid și curat – iată dovada

Izolația cu celuloză la mansardă este ușor de instalat, fără mizerie, resturi ori deșeuri. Instalarea durează puțin și este însoțită de garanții. Este potrivită atât pentru casele vechi (neizolate sau a căror izolație a devenit foarte ineficientă) cât și pentru cele care se construiesc ori se reamenajează. După cum se vede în video, celuloza este suflată cu ajutorul unui aparat (din afara casei), de la distanță, printr-un furtun, acest mod de instalare fiind foarte eficient.

Izolația la mansardă nu este doar pentru țări cu climă mereu caldă!  Dacă locuiți într-un climat precum cel din România, puteți apela la instalarea cu succes a unui sistem de izolare la mansardă. Cantitatea de izolație necesară va varia în funcție de temperatura casei și de tipul de izolație pe care îl cumpărată – orice ar fi, vă puteți izola podul în mod eficient. 

Pentru a știi cât material este necesar și ce costuri te așteaptă, cere o evaluare tehnică gratuită – te va ajuta să îți planifici totul mult mai bine!

Cum funcționează izolarea termică a locuințelor?

Izolarea casei funcționează precum …un termos. Te ajută să îți menții casa confortabilă. Vara, izolația de la mansardă ajută la reducerea absorbției de căldură prin tavan către spațiile de locuit de dedesubt. Apoi, iarna, ajută la încetinirea pierderii de căldură din spațiile interioare. 

În termeni simpli, izolația împiedică pătrunderea căldurii în casă vara și reține căldura în timpul iernii, ceea ce are ca rezultat o casă mai rece vara, un cămin mai primitor iarna și facturi mai mici de energie. Este atât de simplu și chiar funcționează.

Dacă ești și tu un proprietar care are în vedere instalarea sau repararea/completarea izolației existente, reține: costul acesteia este adesea plătit prin economiile pe care le faci la facturile de energie, poate chiar în mai puțin de un an!

Ce face de fapt ca și casele noastre să se supraîncălzească vara?

În timpul lunilor calde din an, casele noastre pierd mult mai mult aer spre exterior decât își dau seama majoritatea oamenilor. Este un proces continuu și silențios care se desfășoară în fiecare moment al fiecărei zile, toată vara.

Pe lângă toate acestea, deoarece casa ta pierde aer rece, o cantitate egală de aer cald și umed pătrunde în casa ta pentru a înlocui aerul rece pierdut. Acest proces invizibil numit schimb de aer este de obicei unul dintre principalii factori care contribuie la casele fierbinți și greu de suportat în timpul verii.

În plus față de cantitatea mare de aer care scapă din casă în timpul verii, cele mai multe case nu au suficientă izolație pentru a încetini căldura care se află în afara casei să pătrundă prin tavan, pereți și podele. Această căldură face ca pereții, podelele și suprafețele tavanului să se încălzească, provocând condiții calde de trai (ca să nu mai pomenim de cât sunt de incomode) în interiorul casei.

Te întrebi de ce să alegi celuloză și nu un alt material?

Izolația de celuloză este mai performantă decât spuma poliuretanică – o recunosc mulți constructori ori proprietari de case, din întreaga Europă și chiar și din America. Izolarea cu celuloză s-a dovedit a fi cea mai sigură și mai fiabilă opțiune de izolare pentru proprietarii de case care doresc să-și protejeze casa de foc. Cu prețuri asemănătoare cu vata minerală și spuma poliuretanică, aceasta oferă un nivel sporit de siguranță, care nu poate fi egalat cu niciun alt tip de izolație de pe piață. Ea oferă:

  • O izolare fonică excelentă
  • Confort de-a lungul întregului an – aer excelent
  • Eliminarea substanțelor volatile periculoase emanate de alte materiale de izolat
  • Certificate, atestate și documente ce atestă calitatea și eficiența
  • Un montaj rapid și curat
  • Evaluări și consultanță de calitate
  • Protecție împotriva dăunătorilor (insecte, rozătoare etc.) și mucegaiului
  • Garanție extinsă, atât pentru lucrare cât și pentru material

Ce mai aștepți? Cere acum o ofertă de preț pentru izolarea casei cu celuloză și bucură-te de toate aceste avantaje alături de familia ta, începând cu această vară!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here