Masajul erotic stimulează în primul rând simțurile și poate fi o parte importantă a preludiului. Dar acestea nu sunt singurele sale avantaje. Ce alte avantaje mai are și cum te poți bucura de beneficiile masajului erotic?

Masajul erotic nu este doar o modalitate excelentă de relaxare, ci și de a-ți face viața sexuală mai atractivă și mai picantă. Majoritatea oamenilor alocă destul de puțin timp sexului și, nici nu o fac foarte des. Când te afli în sfârșit în dormitor împreună cu partenerul tău, rareori apelezi la jucării sexuale sau gadget-uri concepute pentru a diversifica viața erotică.

Este păcat, deoarece experimentarea și un pic de umor într-o relație este cel mai bun afrodisiac și oferă modalitatea de a nu te plictisi de sexul împărtășit, ci mai ales de a cunoaște așteptările și dorințele tale și ale partenerului chiar mai bine. Cu toate acestea, dacă este dificil să te convingi pe tine sau pe partenerul tău de aditivi artificiali, merită să pariezi pe ceva mai natural, adică masajul erotic. 

Acesta nu trebuie să fie întotdeauna o introducere la jocurile de dragoste din dormitor. Realizat corect, chiar și cu un amestec de uleiuri esențiale, de exemplu eucalipt, relaxează perfect. În ultima versiune, este recomandat în primul rând celor care sunt foarte stresați zilnic și trăiesc sub o mulțime de tensiune și stres.

Masajul erotic – avantaje

Masajul erotic este mult mai mult decât o simplă modalitate de a-ți trezi și excita partenerul. În plus față de creșterea senzațiilor erotice, un astfel de masaj aduce următoarele beneficii:

  • crește secreția de hormoni sexuali la femei , astfel senzațiile sunt mai intense,
  • reduce stresul și tensiunea musculară, te ajută să scapi de oboseală și te relaxează,
  • ajută la rezolvarea unor probleme de erecție,
  • contribuie la oxigenarea mușchilor și îmbunătățește circulația sângelui,
  • îți permite să cunoști mai exact corpul partenerului,
  • ambii parteneri se bucură.

Masajul erotic este, de asemenea, o mare distracție și o șansă – în special pentru relațiile pe termen scurt – de a vă cunoaște corpurile. Descoperă ce îi place partenerului și ce nu-i convine. Uneori înlocuiește sexul atunci când nu este posibilă apropierea. Cu toate acestea, cel mai mare avantaj al său este crearea unei atmosfere de apropiere și intimitate, care este propice construirii unui sentiment cu adevărat durabil.

Masajul erotic – cum arată în practică?

Există multe tehnici de masaj erotic. Interesant este că apar noi locuri care organizează cursuri despre un astfel de masaj și îi învață pe parteneri cum să-și diversifice viața erotică. Cei mai timizi pot folosi „Kama Sutra” și pot căuta inspirație și cunoștințe despre cum și unde să-și atingă partenerul. Din fericire, nu este nevoie să ai abilități speciale pentru a trezi simțurile persoanei iubite sau partenerului. Uneori imaginația și intuiția ta sunt suficiente.

Totuși, cel mai important lucru este să nu faci ceva ce nu îți vine să faci. A te forța pe tine însuți sau pe partenerul tău cu jocuri erotice care nu vă sunt pe plac sau sunt jenante, este cel mai rău lucru pe care îl poți face.

Masajul erotic ar trebui să fie o plăcere pentru amândoi, nu o datorie neplăcută. Înainte de a începe, este bine să discuți și să explicați reciproc care vă sunt așteptările  și ce sunteți dispus să faceți unul pentru celălalt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here