Inca din cele mai vechi timpuri, hainele de blana au pus in valoare personalitatea femeilor independente si puternice. Sunt bunuri de lux, menite sa asigure confort termic, dar si sa scoata orice tip de tinuta din anonimat. Au un avantaj cu totul si cu totul special: nu se demodeaza niciodata.

Asa ca, daca inca nu ai o haina blana in garderoba ta, este momentul sa iti achizitionezi una. Atentie! Nu o poti cumpara de oriunde. In intampinarea ta venim cu o lista a celor mai importante lucruri la care trebuie sa fii extrem de atent.

  1. Perioada de garantie

Atunci cand cumperi o haina conceputa din blanuri naturale, vei primi – in mod automat – un certificat de garantie. Verifica ce perioada de valabilitate are acesta: desi legislatia prevede 30 de zile, exista magazine de lux care extind valabilitatea garantiei pe o perioada de 3 – 5 ani. Este cel mai simplu si mai eficient mod prin care ti se poate garanta calitatea superioara a articolelor vestimentare. Opteaza pentru un astfel de magazin si vei avea certitudinea faptului ca ai investit intr-un produs de calitate premium. Nu ezita o clipa!

  • Certificarea Furmark

Fii atent la eticheta hainei de blana pe care urmeaza sa o achizitionezi. Daca vei gasi orice trimitere catre „Furmark” (renumitul program global), este un semn cat se poate de bun. Produsele certificate vin la pachet cu eticheta ce contine un cod unic, prin care poti verifica provenienta blanurilor din care sunt concepute, bursa de la care au fost achizitionate, manufacturierul, detalii despre procesul de tabacire etc. Atesta nivelul inalt de calitate al blanurilor la nivel global si sustenabilitatea acestui tip de produs.

  • Notorietatea mediului de achizitie

Evita sa cumperi haine de blana sau de piele de la vanzatori ambulanti, magazine online care nu reprezinta un brand cunoscut sau alte website-uri de plasare de produse. Nu uita: blanurile sunt bunuri de lux, iar pretul mare nu atesta intotdeauna calitatea acestora. Este cat se poate de esential sa fii atent la firma care comercializeaza blanurile. Verifica de cat timp activeaza pe piata, ce spun clientii despre ea, respectiv ce o recomanda. Fa o cautare simpla pe Google si vezi ce se vorbeste despre brandul acelui magazin.

  • Recomandarile clientilor anteriori

In mediul online, ai un avantaj extraordinar: acela de a intra in contact cu alti clienti ai produselor pe care urmeaza sa le cumperi si tu. Cere feedback, urmareste rubrica de recomandari si informeaza-te in detaliu despre magazinul de unde urmeaza sa faci achizitia blanurilor. Nu ezita sa intrebi si care a fost perioada de garantie de care a beneficiat, cum s-a realizat transportul, daca a apelat la servicii de personalizare a blanurilor sau de restilizare si asa mai departe. Informatia este cheia: cere cat mai mult detalii specifice.

Casa de Blanuri MG, magazinul de blanuri care iti ofera calitate fara compromis

Vrei sa cumperi blanuri in siguranta, fara sa ai nici cea mai mica umbra de indoiala? Alege Casa de Blanuri MG, magazinul de blanuri care iti asigura cel mai inalt nivel de calitate de pe piata.

Vei avea parte de consiliere in alegerea produsului potrivit, de certificat de garantie cu valabilitate extinsa, de servicii de personalizare si restilizare, de cel mai corect raport dintre calitate si pret. Merita, fara doar si poate!

Date de contact:

Mobil: +40 07 27 22 52 62

E-mail: bianca@blana.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here