Antica

Din nou vara a trecut într-o clipă și toamna este chiar pe sfârșite. Ai profitat de manichiura ta pastelată și de manichiura modernă franțuzească în ultimele luni, dar cine spune că o schimbare de sezon nu înseamnă și noi tendințe de manichiură pe care o poți face într-un salon de înfrumusețare?

Tendința 2021

Ce modalitate mai bună de a savura latte-ul cu mirodenii de dovleac pe drumul către birou decât cu o manichiură nouă de sezon? Deoarece toamna este deja bine înființată, frigul te face să te îndrăgostești de unghii cu culori și texturi calde și confortabile. De aici și intrarea în scenă a unghiilor de catifea.

Poate le-ai văzut deja pe degetele Chiarei Ferragni cu ceva timp în urmă și, fără prea mare surpriză, se conturează a fi marea tendință de manichiură a sezonului toamnă/iarnă 2021. Particularitatea lor: acest stil de unghii aduce unghiilor un aspect foarte elegant, efect de catifea elegant și festiv – perfect pentru această perioadă a anului.

Unghiile de catifea sunt un tip de nail art care creează o iluzie a texturii prin micro-sclipici care conferă unghiilor un efect catifelat. În ceea ce privește culorile, îți poate plăcea efectul  de șampanie spumantă, portocaliu ars, argintiu și albastru turcoaz.

Acum tot ce trebuie să faci este să-ți alegi manichiura preferată într-un salon de înfrumusețare. Deci, ce rezervă sezonul toamnă-iarnă 2021 pentru ojă?

Culori uimitoare care vor însenina sezonul cu clasă

1. Mov

Nici roz, nici taupe, dar undeva la mijloc: mov-ul fură spectacolul nudului și liliacului în acest sezon. Tranziția perfectă pentru a trece cu stil de la vară la iarnă.

2. Crom

Unghiile science fiction cuceresc lumea frumuseții în acest sezon. Lacul cromat atrage atentia prin eleganta și originalitate pentru iarna 2021.

3. Albastru gri

Dacă nalba ar fi o culoare rece, asta ar fi. Aceasta este o nuanță cu câteva nuanțe mai închisă decât albastrul pastel, pentru a atrage privirea în toată subtilitatea.

4. Moca

Cafea, moka sau ciocolată cu lapte – cea mai delicioasă culoare a toamnei aproape că te-ar face să îți dorești să fie deja iarnă.

5. Albastru cobalt

Un albastru electric foarte asertiv care poate fi adoptat ca lac uniform. Cel mai original ton al sezonului.

6. Verde pin

Verdele era deja foarte popular anul trecut, dar în acest sezon, îl alegi mai închis, cald și adânc. Ca și vechiul Jaguar de epocă, lămpile Tiffany și pădurile de brad.

7. Roșu clasic

Atemporal, roșul revine cu explozie anul acesta pentru a înveseli sosirea zilelor de iarnă: un adevărat stimulent pentru moral. Ploaie de iarnă? Lacul roșu aprins încălzește mereu inimile.

8. Galben muștar

Un galben cu nuanțe verzi: culoarea emblematică a anilor 70 revine în acest sezon și se asortează perfect cu nuanțele naturale ale toamnei.

9. Roz fierbinte

Acesta este perfect pentru a face vara să dureze puțin mai mult: lacul fuchsia, roz aprins sau roz neon aduc o notă de originalitate ținutelor de toamnă mai clasice și sobre.

10. Portocală arsă

Teracotă, dovleac și portocală arsă: nimic asemănător să te facă să îți dorești să nu mai fie deja toamnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here