Atunci când se întâmplă să întâmpinați un eveniment nefericit neprevăzut , cum ar fi trecerea în neființă a unei persoane dragi, firma noastră de servicii funerare Bucuresti, va vine în ajutor cu servicii funerare complete de înalta calitate, prestate cu maximum de profesionalism și dedicare.

Oferim pachete funerare complete adaptate nevoilor și situațiilor dumneavoastră pentru a va ușura momentele delicate!

Printre serviciile puse la dispoziție de “ÎNGERI PIERDUȚI SRL” se numără: constatarea decesului,întocmirea actelor de deces, toaletarea și cosmetizarea decedatului.

Pentru că ne dorim să oferim servicii funerare complete, care să includă toate elementele necesare situațiilor neprevăzute, am pregătit pentru dumneavoastră o gama foarte diversificată de variante, astfel încât să putem satisface toate gusturile și posibilitățile materiale. Organizarea unei înmormântări după pierderea unei persoane dragi, poate fi o sarcina dificilă și stresantă. Noi va oferim toate cele necesare pentru a va scapă de aceste aceste griji și să puteți trece mai ușor peste pierderea suferită

Comercializăm o gamă largă de sicrie din diferite esențe. Oferta cuprinde atât sicrie la prețuri rezonabile cât și sicrie de lux, medii, sociale si modele atipice.

Lemnul din care sicriele sunt confecționate este de cea mai bună calitate, oferind rezistentă în timp și un aspect deosebit.

Dorim să fim alături de dumneavoastră în momentele cele mai grele ale vieții. Din respect fată de dumneavoastră și familie oferim produse si servicii de calitate superioară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here