Etuo

Cu peste un miliard de dispozitive în uz, iOS este a doua cea mai popular sistem de operare mobilă din lume. Prin urmare, este important să cunoaștem avantajele și dezavantajele iOS. În această postare, veți afla de ce multe companii își concentrează produsele software în primul rând pe iOS ca o oportunitate cheie de investiție și beneficiu strategic.

Avantajele iOS

1. Performanță mai bună

iOS este o platformă foarte stabilă și ușor de utilizat. În acest fel, dispozitivele iOS asigură o capacitate de răspuns rapidă. Sistemul de operare iOS rulează hardware cu mai puțin RAM sau nuclee în comparație cu Android.

Dacă sunteți în căutarea unui smartphone care să vă permită să lucrați, pe lângă faptul că țineți legătura cu familia și prietenii, este necesar să profitați de cele mai bune performanțe oferite de sistemul de operare iOS.

2. Securitate sporită

iOS este un sistem de operare mobil care poate fi utilizat numai cu propriile produse. Datorită acestei caracteristici, ecranarea între hardware și software este foarte riguroasă. În plus, decriptarea unui iPhone poate fi extrem de dificilă chiar și pentru un dezvoltator experimentat.

Pe de altă parte, Apple supraveghează cu strictețe toate aplicațiile care sunt dezvoltate pentru App Store pentru a garanta calitatea și siguranța. Verificarea facială oferită de iOS este un plus în securitate.

3. Sincronizare iCloud

Unul dintre principalele avantaje ale iOS este că are un sistem foarte bun de sincronizare a datelor. În acest fel, puteți salva automat fișierele în cloud și nu pierdeți nicio amintire importantă.

În caz de furt, dispozitivele iOS au facilități pentru a găsi dispozitivul sau pentru a-l bloca și astfel împiedică furtul de informații. Din această cauză, unul dintre avantajele iOS este că vă apără confidențialitatea.

4. Utilizabilitate excelentă

Când vine vorba de tendințele UI și UX , dispozitivele Apple au unul dintre cele mai satisfăcătoare modele pentru orice utilizator.

Siri, asistentul personal Apple construit pe Machine Learning, facilitează diverse funcționalități precum redarea muzicii, crearea de mementouri, efectuarea de apeluri, luarea de note și multe altele.

App Store oferă o experiență de navigare foarte bună, iar recomandările de aplicații de descărcat sunt mai precise.

Interfața mobilă iOS strălucește prin simplitatea sa. Meniul se bazează pe o grilă, există un strat pentru instrumente și unul diferit pentru notificări și widget-uri.

5. Actualizări constante de software

Ca parte a eforturilor sale de a menține iPhone-urile în siguranță, sistemul de operare iOS oferă actualizări software constante și în timp util cu noi corecții de securitate. Aproximativ 70% dintre dispozitivele Apple rulează cea mai recentă versiune. Datorită integrării dintre hardware și software, Apple are capacitatea de a împinge actualizări pe mai multe dispozitive mai rapid.
Știm că orice telefon, mai ales cele performante au nevoie și de o protecție adecvată. Etuo îți vine în ajutor în acest sens și îți pune la dispoziție o mulțime de huse și carcase pentru orice tip de telefon. Aici găsești huse pentru Iphone, husă Huawei P30 lite new edition, Samsung Galaxy și multe altele.

Dezavantaje iOS

1. Puține opțiuni de personalizare

Interfețele sistemului de operare iOS tind să fie foarte asemănătoare, ceea ce se reflectă și în opțiunile de personalizare pe care le are utilizatorul. Deși unul dintre beneficiile celor mai recente actualizări iOS este introducerea mai multor suporturi pentru widget-uri pe ecranul de start, acestea vin cu dimensiuni implicite. În ceea ce privește crearea aplicațiilor, dacă doriți să creați una trebuie să aveți permisiunea companiei.

2. Cost ridicat

Factorul preț este o constantă în dispozitivele iOS. Acest lucru poate fi explicat dacă țineți cont de toate avantajele iOS pe care le-am menționat mai sus. Unul dintre principalele dezavantaje ale utilizării iPhone sunt reprezentate de cheltuielile mari pe care trebuie să le faci.

3. Performanță scăzută a bateriei

Deși bateria la cele mai recente modele de dispozitive cu sistem de operare iOS este destul de bună, performanța acesteia scade la modelele mai vechi. Acest lucru face ca bateria să dureze mai puțin de-a lungul anilor, împrejurare care te obligă să reînnoiești bateria sau să cumperi un model mai nou.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here