rochie cu motive florale

În 2022, designerii și-au pus amprenta în ceea ce privesc cele mai noi trend-uri din lumea modei. Iată top-up celor mai fresh imprimeuri ale sezonului:

Pe primul loc se află imprimeurile florale din anii 70

Este un clasic al fiecarei veri,motivul floral este vesel,colorat,proaspăt și preferat de toate femeile în sezonul cald.

Obține o imagine demnă de coperțile din reviste folosind o rochie cu motive florale,sneakersi și o jachetă simplă.

rochie cu motive florale

Imprimeurile jungle pentru femei îndrăznețe

Dacă vă simțiti neînfricate și energice,atunci veți iubi imprimeurile jungle.

Trendul jungle a mers foarte puternic pe cele mai înalte podiumuri din fashion  și a cucerit pe toată lumea în 2021

Primăvara-vara aceasta trend-ul continuă să fie accesat de tot mai multe femei în combinații tot mai extravagante și mai colorate.

Bulinele pătrate

După cum toată lume știe bulinele clasice sunt rotunde,directorul creativ al brand-ului Carolina Herrera și-a dorit să schimbe propunând o altă versiune a acestora.

Conceptul a fost adorat de multi designeri iar bulinele pătrate,haioase și jucăușe au cucerit sccenele modei internaționale.

Încearcă-le și creează look-ul carte te poate face să ieși din zona ta de confort și să arați minunat.

Imprimeurile -zebra animalelor

Modelul cu leopard era nu de mult,print-ul favorit al designerilor ,dar anul acesta imprimeurile cu zebră sunt o nouă alternativă Rezultatul este și mai sălbatic iar datorită fundalului alb este foarte bun de luat în vedere pentru sezonul de vară.

Poți purta imprimeul zebră fie pe o rochie sau dacă simți nevoia să fii mai acoperită ,poți opta pentru seturile compuse din top-uri și fuste sau pantaloni.Orice variantă ai alege pentru a purta acest imprimeu,îți garantez că imaginea ta va fi una impacabilă și în pas cu moda.

Imprimeurile inspirate din Scoția

De cele mai multe ori,imprimeul scoțian este ales în anotimpurile reci ale anului.Cu ajutorul specialiștilor,imprimeul scoțian a trecut printr-o serie de transformari rezultând un material extrem de potrivit pentru conceperea outfit-urile pentru vară și primăvară.

Sunt potrivite pentru fashionistele convinse care doresc să iasă din cotidian și să acceseze tot mai mult tendințele internaționale.

Indiferent că îți plac motivele florilor pe hainele tale,sau că ești o fire mai extrovertită te încurajez să alegi anul acesta imprimeurile și să nu îți fie teamă să le porți!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here