lion recycle

Deții un restaurant și te-ai săturat să plătești taxe foarte mari pentru deșeuri? Reciclarea este o opțiune care te ajută să economisești bani, dar și să adopți o atitudine exemplară. În cazul în care dorești să afli totul despre reciclare deșeuri, Lion Recycle deține informațiile necesare pentru a ști exact cum trebuie să procedezi la fiecare pas.

Reciclarea în HoReCa este foarte importantă, deoarece în orice restaurant, hotel sau orice alt tip de afacere, se utilizează numeroase obiecte care ajung la groapa de gunoi – chiar dacă acestea sunt reciclabile. Așadar, e important să iei în calcul reciclarea și să îți îndrumi angajații înspre acest comportament sustenabil. 

Ce se poate recicla în HoReCa?

Foarte multe materiale și produse utilizate în HoReCa sunt reciclabile. Primul pas pentru a putea fi parte din acest proces este să colectezi selectiv, adică să separi încă de la început materialele pentru ca acestea să fie preluate de compania de profil. Farfuriile și tacâmurile din plastic, hârtia, materialele promoționale, ambalajele sau pungile din plastic și cutiile din carton sunt doar câteva exemple de obiecte ce trebuie să ajungă la un centru de reciclare pentru a diminua poluarea în mod semnificativ. 

Cum îți instruiești angajații?

Trebuie să știi că nu este suficient să colectezi reciclabilele și să le trimiți către un centru. În primul rând, acestea trebuie pregătite pentru reciclare, adică trebuie să fie curățate. În cazul în care deșeuriel nu îndeplinesc condițiile pentru a fi reciclate, vor ajunge oricum la groapa de gunoi, ceea ce nu este de dorit. 

Organizează traininguri și oferă angajaților toate informațiile de care au nevoie pentru a duce la bun-sfârșit procesul de reciclare. Asigură-te că ei își îndeplinesc sarcinile corespunzător și vei vedea cum compania va avea mult de câștigat, dar și mediul înconjurător, poluarea fiind diminuată în acest mod. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here