Deep Forest Fest

Deep Forest Fest revine în Râmnicu Vâlcea pentru o nouă ediție incendiară! Dacă și tu ești unul dintre fanii înrăiți ai muzicii electronice, în perioada 14-16 iulie 2023, locul tău este pe platoul Fețeni din Râmnicu Vâlcea, la Deep Forest Fest!

Despre Deep Forest Fest 2022

Ediţia din 2022 a fost un adevărat succes şi a continuat trendul ascendent al distracţiei şi spectaculozităţii muzicale ce a pornit în anul 2019, reuşind să consolideze Deep Forest Fest în poziţia de hub al muzicii bune şi a distracţiei în aer liber! Anul trecut, distracția fost la cote maxime, muzica ne-a reunit și a dezghețat chiar și cele mai reci inimi. Artiștii au făcut senzație pe scenă iar momentele culminante au fost din plin.

Ce urmează pentru Deep Forest Fest în 2023?

Ei bine, cu siguranță ceva mult mai spectaculos. Anul acesta, organizatorii festivalului şi-au propus ca lucrurile să fie duse la un alt nivel şi să aducă în faţa publicului noi artişti consacraţi care au făcut furori în industria muzicală internaţională. Principalul obiectiv, la fel ca și în edițiile precedente, este ca festivalul să ofere tuturor celor care participă o experiență fără egal.

Organizat la mijlocul verii, în „inima pădurii”, Deep Forest Fest promite să ofere fanilor muzicii electronice trei zile de spectacol la superlativ, în care artişti faimoşi vor urca pe scena din Feţeni şi vor crea o atmosferă electrizantă. Până în momentul de faţă, artiştii care şi-au confirmat prezenţa pe scena Deep Forest Fest sunt: Themba, Sasha, Roberto Surace și mulți alții.

De ce să vii la Deep Forest Fest?

Motivele sunt nenumărate. În plus faţă de muzica bună şi intensă, festivalul este organizat într-un cadru spectaculos, la marginea pădurii, unde muzica răsună mai tare ca nicăieri altundeva. În cazul în care rămâi fără energie, food court-urile amplasate în apropierea scenei îţi vor pune la dispoziţie gustări delicioase şi băuturi răcoritoare care îți vor reîncărca bateriile pentru a dansa seară de seară pe ritmurile artiştilor tăi preferaţi. Pe lângă acestea, între spectacole, în cadrul festivalului vei avea parte și de alte activități care cu siguranță nu vor lăsa plictiseala să pătrundă în aceste zile de petrecere.

Deep Forest Fest nu este doar o ocazie de a asculta muzica preferată, ci este locul perfect în care îți poți face noi prieteni care împărtășesc aceleași pasiuni ca și tine. Cu un public atât de entuziast, printre care trebuie neapărat să te afli si tu, și o atmosferă vibrantă, Deep Forest Fest este cu siguranță un loc în care se creează amintiri de neuitat.

Cel mai mare avantaj al Deep Forest Fest?

Nu există niciun alt festival de muzică electronică care să ofere o experiență atât de captivantă și unică precum Deep Forest Fest. Dacă ești în căutarea unui weekend plin de distracție, muzică și prietenie, nu rata ocazia de a participa la acest eveniment extraordinar.

Cumpără chiar acum biletele pentru Deep Forest Fest și vino alături de noi să ne distrăm în perioada 14-16 iulie, la Feţeni, Râmnicu Vâlcea!  Poţi cumpăra bilete de pe site-ul iabilet.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here