Artistul Ștefan Bănică lansează un atac la adresa PSD, afirmând că aceasta este „cea mai proastă guvernare pe care a avut-o România în ultima sută de ani”. El îi îndeamnă pe oameni să iasă la vot, spunând că „e ca și cum ți-ai aduna hârtia ta de pe jos – măcar ai conștiința curată că tu te-ai comportat civilizat”.

„Unde vreți să vă creșteți copiii? Ce vreți să învețe? Noi avem o responsabilitate. Trebuie să-l înveți că poate alege. Aceasta e responsabilitatea noastră. Trebuie să vă gândiți la ce nu vă place, la ce detestați cel mai tare. Te-ai dus și ți-ai făcut datoria. E ca și cum ți-ai aduna hârtia ta de pe jos, măcar ai conștiința curată că tu te-ai comportat civilizat. Du-te și votează!”, a spus Ștefan Bănică, într-un interviu pentru Pagina de Media.

El spune că aceasta este cea mai proastă guvernare pe care a avut-o România în ultima sută de ani. „Am mai spus asta și într-un concert și m-a citat toată lumea. Am spus-o pentru că am simțit și e valabil și acum”.

La un spectacol dedicat zilei de 8 martie, Ștefan Bănică a spus, înainte de una dintre piesele sale: „Mulţumim pentru cea mai proastă guvernare din ultimii 100 de ani”. El a fost aplaudat îndelung de către cei aflaţi în sală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here