Pana sa descopar echipamentcuratenie.ro avem mereu probleme cu firma, deoarece trebuia sa alerg dupa diversi furnizori pentru a-mi asigura produse de curatenie. Insa, de cand cu echipamentcuratenie.ro am intotdeauna la dispozitie detergenti Tork si produse Tork pentru curatenie la cele mai bune preturi.
Aceasta firma are o experienta de peste 13 ani in domeniul produselor de curatenie si ofera o gama foarte mare de produse precum:
– Capace toaleta cu folie igienica
– dispensere si dozatoare Tork
– Consumabile hartie
– Sapunuri lichide spuma si crema sapun Tork
– Dezinfectanti maini
– Odorizante camera
– Detergenti profesionali
– Produse de curatenie
– Cosuri de gunoi
Avand o gama sa mare de produse, clientilor le este mai usor sa comande totul de la acelasi magazin pentru a beneficia de transport gratuit.
De unde incepe curatenia in restaurante? Curatenia incepe, in primul rand, din spatiul in care se gateste mancarea. Gatitul trebuie facut intr-un meidu igienic, totul trebuie spalat cu grija si responsabilitate, alimentele trebuie pastrate in cele mai bune conditii pentru a nu se altera. Nu este vorba de o curatenie facuta saptamanal, ci de o curatenie continua.
Cosurile de gunoi trebuie golite la timp, vasele trebuie spalate cu detergent si clatite cu apa fierbinte. De asemenea, intr-un astfel de mediu este important sa fie dezinfectate obiectele folosite, deoarece anumiti microbi nu sunt indepartati prin simpla spalare. Mare atentie la momentele in care un anumit angajat se taie! Atat spatiul, cat si obiectele patate de sange trebuie dezinfectate.
Trebuie efectuata, de asemenea, si curatenie in timpul lucrului. Se indeparteaza deseurile, sunt sterse suprafetele pe care s-au varsat diverse preparate. De asemenea, trebuie aranjat mereu mobilierul in urma clientilor care nu stiu sa faca acest lucru si aerul incaperilor trebuie improspatat prin diferite metode practicate de fiecare restaurant in parte.
Nu uita ca restaurantul trebuie sa arate impecabil, indiferent daca un client vine dimineata, la amiaza sau seara. Curatenia este cea care impune respect si care face ca restaurantul sa fie dorit de clienti.
In orice restaurant se efectueaza curatenie la sfarsitul unei zile. Trebuie totul pus inapoi la loc atat in bucatariile unde se gateste, cat si la bar sau in sala unde se mananca. Se aranjeaza mobilierul, se curata pardoselile, geamurile, oglinzile si restul spatiilor.
Orice restaurant, pentru a functiona trebuie sa respecte regulile de igiena. In orice restaurant, la diverse perioade se efectueaza curatenia generala. Ce presupune aceasta? Se spala cu apa calda si detergenti speciali absolut totul: podele, vitrine, mese, dulapuri, pereti, echipamente, utilaje, dar si spatiile din exteriorul incaperii. Nu va imaginati ca acest lucru se face o data pe luna. Curatenia generala, intr-un restaurant care se respecta se face cel putin o data pe saptamana.
Nu este greu sa faci acest lucru, mai ales de cand am descoperit produsele celor de la echipamentcuratenie.ro. Magazinul are intr-adevar de toate pentru toti, iar preturile nu sunt deloc mari. In comparatie cu alti detergenti folositi de mine in trecut, gama produselor Tork este geniala din ambele puncte de vedere. Isi face treaba eliminand microbii, iar pretul este unul convenabil.