(PRELUARE INPOLITICS.RO):

Biroul Executiv al PNL, reunit azi, a decis ca Violeta Alexandru să conducă interimar organizația București, cea mai mare din țară, au dezvăluit pentru Inpolitics surse din interior. Propunerea a venit chiar de la Ludovic Orban și va fi în mod cert validată. Decizia reteză speranțele europarlamentarului Rareș Bogdan de a prelua filiala, în pofida susținerii manifestate zilele trecute de 600 de membri ai PNL București. Sosit la ședință cu oarece întîrziere, Rareș Bogdan a ironizat propunerea Violetei Alexandru la șefie, declarînd, conform Mediafax: ”E un om foarte valoros. Putea fi bine pusă şi pe lista de europarlamentare, la forţa pe care o are, pentru că e un om foarte bun. A fost alături de Cioloş, după care a venit alături de noi, fiind consilierul domnului Orban şi apoi a devenit cred membru la Sectorul 1”.
E de așteptat ca lucrurile să nu se calmeze după decizia de azi, mai ales că sondaje de ultimă oră comandate de Ludovic Orban în București – și care ar fi trebuit prezentate în ședința de azi – au relevat că cea mai populară figură liberală e Rareș Bogdan, cotat aproape dublu decît președintele PNL.

 

Articolul PNL Bucuresti in pragul exploziei: Violeta Alexandru presedinte interimar apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here