Cartea de vizita a unei persoane sunt mainile si unghiile sale deoarece ca si chipul, mainile sunt la vedere in aproape orice moment.

Toata lumea stie ca daca unghiile sunt ingrijite inseamna ca atat el cat si ea se respecta pe sine.

Iti oferim servicii de manichiura si de pedichiura pentru a crea un statement din unghiile tale acestea contribuind la aspectul tau ca niste detalii pretioase.

Din respect pentru frumos, Antica Studio iti vine in intampinare pentru a intregi frumusetea ta care poate surprinde si in acest mod.

Putem apela la realizarea unei manechiuri si pedichiuri naturale, care vor confunda aspectul creat cu unul unic si natural sau poti sa apelezi la acest gen de servicii pentru ocazii speciale sau pur si simplu pentru tine si cei dragi ai tai pentru ca aspectul tau desavarsit, conteaza.

Si acesta pentru ca ingrijindu-ne inseamna ca ne respectam intotdeauna iar respectul de sine este foarte important atat pentru noi cat si pentru cei din jurul nostru.

Evident, vei putea sa te bucuri de toate beneficiile unei manechiuri si pedichiuri realizare in acest salon de infrumusetare, daca vei apela la specialistii nostrii de marca care vor folosi pentru tine doar produse profesionale, de calitate superioara si intotdeauna vor tine cont ca aceasta sa se potriveasca stilului de viata si look-ului tau.

Odata ce ai avut parte de atentia echipei nostre si ai primit serviciile dorite fiind uimita de rezultate, cu siguranta vei impartasi prienelor, rudelor si chiar cunostintelor despre placuta experienta de care ai avut parte in cadrul acestui salon coafura Bucuresti.

Echipa tanara, inovativa, iti va prezenta cu calm, rabdare si generozitate, mai multe variante pentru ca tu sa primesti statementul mult dorit.

Metodele pe care le folosesc sunt perfect adaptate produselor intrebuintate si nu vei spune niciodata ca nu esti multmita pe deplin.

Evident, nu doar doamnele pot fi beneficiarele serviciilor oferite de catre profesionistii nostrii si ne bucura ca si domnii ne trec pragul, intr-un numar cat mai mare, dupa o programare in prealabil.

Simbioza dintre profesionalismul echipei, produsele varf de gama intrebuintate si metodele de aplicare cu sprijinul echipamentelor moderne, face ca Antica Studio sa fie in permanenta lider de piata in acest domeniu.

Mereu, aici vei primi cu generozitate noutatile fiecarui sezon in parte pentru ca suntem mereu informati si cu un pas inaintea celorlalti in a aplica tehnici noi si moderne folosind produse compatibile.

Iti oferim libertatea binemeritata de a alege felul cum iti porti unghiile, cum te inconjori de frumos de stralucire si de lumina.

Pentru ca la noi capeti lumina de care ai nevoie si fiecare actiune care poarta semnatura profesionistilor Antica Hair Studio sfideaza monotonia vietii tale si iti dezvolta afirmarea proprie.

Alegandu-ti stilul in care te vom provoca sa fii mai frumoasa decat ieri si mai stralucitoare maine, iti alegi reinventarea placerilor cosmetice debordante.

Tu alegi stilul in care frumusetea ta intregita de aspectul unghiilor tale isi lasa urmele pe unde pasesti.

Noi, te insotim la drum, un drum inovativ nelipsit de emotii, curiozitati si admiratie!

Articolul Antica Studio, te scapa de griji apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here