Numarul total de consumabile stomatologice poate atinge cateva sute. Acest grup de produse cuprinde toate tipurile de compozitii profesionale pentru umplere, ortodontie si protetice, materiale pentru injectare si sutura, numeroase tipuri de dispozitive pentru efectuarea manipularilor terapeutice, restaurare, ortopedice etc. Varietatea  de consumabile pentru dantura,  face ca lucrarile dentare sa fie de cea mai buna calitate si pentru o lunga perioada de timp. Atat medicul stomatolog cat si laborantii pot utiliza atat optiuni bugetare pentru fixarea cimenturilor si compozitelor de umplere, cat si compozitii costisitoare care permit obtinerea unui efect estetic deosebit de ridicat. Nivelul de calitatea a materialelor de astazi, este atat de ridicat incat in ​​fiecare nisa de costuri se pot gasi produse de o calitate foarte buna pentru tratamentele si procedurile stomatologice de orice complexitate.

Consumabile stomatologice – Cu proprietati de imbunatatire

Dezvoltarea consumabilelor stomatologice are loc in directia imbunatatirii confortului utilizarii acestora in diferite lucrari stomatologice complexe, economisind timpul specialistului si imbunatatind proprietatile de etansare, bacteriostatica si estetica a materialelor. In doar cativa ani, dezvoltatorii au reusit sa imbunatateasca proprietatile fizice si mecanice ale compusilor de umplere, proprietatile estetice, simplificand astfel, tehnologia de utilizare. Astazi, grupul de consumabile stomatologice este utilizat cu succes in practica pediatrica si adulta, fiind eficiente pentru tratamentele dintilor.

 

Cimenturile de fixare adeziva, lacurile de protectie polimerice, pastele de lustruire, garniturile izolatoare si medicale si produsele de imprimare, devin din ce in ce mai perfecte pentru crearea unor structuri de inlocuire fiabile. Folosind un nou instrument, specialistul are ocazia de a efectua rapid toate actiunile necesare, mentinand in acelasi timp un nivel ridicat de terapie. La alegerea consumabilelor stomatologice, trebuie avut in vedere faptul ca, materialele de calitate slaba pot anula eforturile celor mai competenti specialisti. Prin urmare, este mai bine sa alegi produsele dezvoltatorilor de consumabile stomatologice cunoscuti de mult timp pe piata. Acestia isi completeaza constant gama cu solutii moderne de inalta tehnologie.

Materiale dentare ortopedice

Principalul tip de consumabile dentare folosite,  este siliconul impresionant, precum si materialul pentru fixarea coroanelor. In magazinul online dentfactory.ro poti cumpara materiale pentru stomatologie ortopedica, fabricate de producatori recunoscuti pe piata in domeniu. Folosirea materialelor dentare de inalta calitate in stomatologia ortopedica, permite cea mai buna calitate a restaurarii finale.

Materiale chirurgicale pentru stomatologie

Materialul de sutura este cel mai solicitat consumabil dentar in chirurgie. Magazinul online dentfactory.ro prezinta materiale de sutura pentru stomatologie in cea mai diversificata gama. Materialele pentru suturi dentare sunt impartite in resorbabile si non-resorbabile, avand diferite versiuni in dimensiunea firului, curbura si lungimea acului.

Consumabile stomatologice terapeutice

Consumabilele stomatologice terapeutice pentru stomatologie,  sunt reprezentate de producatori dovediti pe piata in domeniu, care produc o gama larga de materiale dentare pentru utilizarea in stomatologia terapeutica. Consumabilele terapeutice dentare de inalta calitate,  asigura cel mai bun rezultat estetic al lucrarii finale, ceea ce permite atingerea satisfactiei atat de catre medic cat si de catre pacient. Consumabilele stomatologice sunt impartite in functie de domeniul de aplicare al acestora si pot fi produse pentru restaurare coronara, protetica, chirurgie si implantologie, instrumentar, endodontie, protectie si dezinfectie, profilaxie, ortodontie, implantologie, precum si consumabile stomatologice pentru laboratoare.

 

Articolul Consumabile stomatologice in cea mai diversificata gama apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here