Un fotograf din Carmen, Indiana, Statele Unite, a surprins neintenţionat un cuplu în timpul unei propuneri în căsătorie, el dorind, de fapt, să fotografieze artificiile de Ziua Independenţei (4 iulie) care luminau cerul în acel moment. Acum, fotograful cere ajutorul internauţilor pentru a găsi cuplul şi pentru a le înmâna celor doi imaginile.

Tyler Huffman a văzut pe cer artificiile şi s-a decis să le fotografieze, fără a băga de seamă că, în dreapta imaginii, un bărbat o cerea în căsătorie pe iubita lui. Fotograful avea să facă descoperirea mai târziu, în timp ce viziona fotografiile ecranul aparatului.

”Mă uitam la fotografii pe ecranul aparatului. Nu am băgat de seamă că ei erau acolo când fotografiam”, a spus bărbatul, citat de CNN.

Ajuns acasă, el a descărcat fotografiile în calculator, unde le-a editat pentru a mări luminozitatea. În acestea, cuplul se îmbrăţişează şi se sărută, totul după cererea în căsătorie. ”A fost o reacţie foarte pozitivă”, a declarat Huffman.

Decizia lui Huffman de a fotografia artificiile a fost făcută în ultimul moment, el plănuind să rămână acasă în acea seară. El a publicat imaginile la ora 23:30, vineri, pe Facebook, iar câteva publicaţii şi posturi de televiziune au preluat postarea.

”Ştie cineva acest cuplu? I-am surprins fără să vreau în câteva fotografii cu artificiile de Ziua Independenţei şi vreau să-i găsesc pentru a le înmâna imaginile, dacă o să le placă”, a scris bărbatul pe reţeaua socială.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here