Noul șef al Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Timiș, Sorin Susanu, a făcut prăpăd în doar jumătate de an de mandat. Transferat în Timiș de la Brașov, Susanu a luat cu asalt companiile care au încălcat legislația privind protecția consumatorilor și le-a amendat fără milă.

Citește și: Cristi Danileț, propunere BOMBĂ după decizia CCR – Judecătorul CERE ELIMINAREA prevederii privind judecătorii specializați pe corupție din lege

Susanu susține că în primele șase luni în care s-a aflat la șefia Protecției Consumatorilor Vest aproape 200 de unități au fost înschise sau cu activitatea suspendată sub diferite forme, în urma controalelor. Totodată, au fost restituiți peste 560.000 de lei cetățenilor păgubiți. „565.327 lei au fost restituiți consumatorilor, sume care au fost încasate necuvenit. O diferență majoră față de anii trecuți. În primul semestru al anului au fost închise 197 de unități în diferite forme, unele până la remedierea activității, unele pe o perioadă de timp. Peste jumătate din aceste măsuri nu au fost contestate în instanță, s-a dat curs lor, conform Debanat.ro.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here