Campioana de la Wimbledon, Simona Halep, a fost decorată, marți, de președintele României, klaus Iohannis, cu Ordinul NaÅ£ional „Steaua României” în grad de Cavaler..

La finalul ceremoniei, jucătoarea a spus că l-ar provoca pe președinte la un meci de tenis, știut fiind faptul că Iohannis practică acest sport.

„Aş juca un meci cu domnul preşedinte, nu am jucat, dar de ce nu?! (…) Nu l-am văzut niciodată jucând şi nu am avut niciodată ocazia să joc contra dumnealui, aşa că nu pot să spun (n.r. – ce fel de jucător de tenis este preşedintele Iohannis)”, a spus Simona, la Palatul Cotroceni.

Citește și: BOMBĂ Gheorghe Dincă a fost AUDIAT la Craiova pentru o a TREIA victimă -Telefonul ei a fost găsit în locuinţa criminalului

Halep a mai spus că nu ar refuza o invitație de la Administrația Prezidențială, pentru a merge într-o vizită oficială.

„Mi-ar face mare plăcere dacă aş putea să fiu prezentă la o astfel de întâlnire, dar încă nu ştiu ce presupune o astfel de întâlnire, aşa că nu o să dau un răspuns acum, dar o să mă documentez, dacă o să fiu invitată o să merg”, a precizat ea.

Citește și: Dacian Cioloș reacționează! ‘E primul gest de decenţă şi normalitate în Guvernul condus de Viorica Dăncilă’ .

Pe de altă parte, Simona Halep a fost emoÅ£ionată de distincÅ£ia primită. „A fost mult mai emoÅ£ionant şi emoÅ£iile au fost diferite, de aceea am simÅ£it şi o presiune mai mare, dar a fost un moment frumos şi cu siguranţă este unul dintre evenimentele pe care nu le voi uita niciodată”, a declarat câştigătoarea de la Wimbledon.

 

 

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here