Festivalul Woodstock 2019, care urma să aibă loc între 16 şi 18 august, la Watkins Glen, în statul american New York, şi care trebuia să marcheze împlinirea a 50 de ani de la celebrul eveniment, a fost anulat, potrivit tmz.com.


Imaginea articolului Decizie radicală: Festivalul aniversar Woodstock 50 a fost anulat | VIDEO

Festivalul aniversar Woodstock 50 a fost anulat

Greg Peck, unul dintre organizatorii Woodstock 50, a declarat pentru TMZ că au avut o serie de dispute financiare cu parteneri ai evenimentului şi au fost forţaţi să găsească alt spaţiu de desfăşurare, mai mic, Merriweather Post Pavilion din Columbia, Maryland, motiv pentru care mulţi dintre invitaţi şi-au anulat recitalurile.

Printre cei care şi-au anulat concertele se numără Miley Cyrus, Carlos Santana, Jay-Z,the Dead & Co. (foşti membri ai trupei Grateful Dead), John Fogerty.

Woodstock 2019 trebuia să aibă loc la aproximativ 185 de kilometri la nord-vest de locul unde s-a desfăşurat ediţia din 1969 şi unde, în prezent, se află muzeul Bethel Woods Center for the Arts.

Festivalul de la Woodstock a avut loc între 15 şi 17 august 1969 şi a avut un public de peste 400.000 de spectatori. Evenimentul a mai avut parte de ediţii aniversare, în 1979, 1989, 1994, 1999 şi 2009.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here