Compania de transport Metrorex a pus în funcţiune patru lifturi noi în staţiile de metrou Gara de Nord 2, Timpuri Noi şi 1 Mai, a anunţat vineri, directorul general Marin Aldea, într-un comunicat de presă, scrie Mediafax.

“Metrorex informează că, astăzi, 9 august 2019, au fost puse în funcțiune patru noi lifturi în stațiile de metrou Gara de Nord 2 și 1 Mai. Ascensoarele existente au fost înlocuite, atât în interiorul stației, cât și în exterior”, informează Metrorex.

Lifturile au în principal, rolul de a uşura deplasarea persoanelor vulnerabile, cu dizabilităţi, vârstnicilor şi persoanelor cu copii.

Citește și: Bătrânul rătăcit în Harghita, după ce a plecat la cules de ciuperci, a fost găsit mort

“Noile lifturi vor facilita accesul călătorilor în interiorul stațiilor de metrou, în special pentru persoanele cu dizabilităţi, persoanele vârstnice, persoanele cu copii mici în braţe sau cărucior etc.”, potrivit comunicatului.

Pasagerii mai pot utiliza de vineri noul lift din staţia de metrou Timpuri Noi.
“Tot astăzi, publicul călător poate folosi noul escalator din stația de metrou Timpuri Noi. Acesta asigură accesul aflat în direcția Splaiul Unirii”, mai anunţă reprezentanţii Metrorex.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here