Trupa Metallica a cântat pentru a patra oară la București! Rockerii au inclus în concert piesa ”De vei pleca”, a trupei Iris.

Rockerii de la Metallica au susținut un nou concert la București, miercuri, la Arena NaÅ£ională, în cadrul turneului „Worldwired”. A fost a patra prezență a trupei Metallica în România după spectacolele susținute în 1999, pe stadionul Lia Manoliu, 2008, pe stadionul Cotroceni și în 2010, la Romexpo, în cadrul Sonisphere.

Citește și: Anunț făcut de Gabriela Firea! ‘Vor trebui să facă dovada că și-au achiziționat o vinietă’

Publicul de pe Arena Națională i-a întâmpinat făcând valuri, iar trupa nu a dezamăgit nici de această dată pe scenă. Legendara trupă a revenit în faţa fanilor români în componența James Hetfield (voce), Lars Ulrich (tobe), Kirk Hammett (chitară) și Robert Trujillo (bas), într-un recital deschis de trupele Ghost şi Bokassa.

Metallica a ales să introducă în spectacolul de la București din repertoriul rock românesc piesa ”De vei pleca”, a trupei Iris, moment anunțat ”Fără cuvinte!!!” pe pagina de Facebook Cristi Minculescu, Valer&Boro.

Citește și: Declarații făcute de Eugen Teodorovici! ‘Dragnea a făcut multe lucruri bune’

”Piele de găină e puțin spus!”, au spus rockerii români.

„Turneul «Worldwired» a revenit în Europa şi Marea Britanie, între 1 mai şi 25 august 2019, cu show-uri ce se desfăşoară pe stadioane, în parcuri şi chiar la un castel. După seria de concerte indoor din 2017 – 2018, ce a depăşit recorduri în 29 de locuri de pe tot continentul, Metallica revine în Europa şi Marea Britanie cu 25 de show-uri programate în peste 20 de ţări. Debutând pe 1 mai 2019, în Lisabona, turneul include oraşe în care Metallica nu a mai concertat de mulÅ£i ani, printre care Milano, Zurich, Dublin, Bruxelles (pentru prima oară din 1988), Berlin, Moscova, Varşovia, Bucureşti, Gothenburg, şi chiar oraşe cu show-uri în premieră, cum ar fi Trondheim (Norvegia), Hämeenlinna (Finlanda) şi Tartu (Estonia)”, anunţă organizatorii.

Citește și: Vești pentru bucureșteni! Cum va funcționa tramvaiul 41

Una dintre cele mai apreciate formaÅ£ii rock din istorie, Metallica s-a înfiinÅ£at în 1981. De-a lungul carierei, a lansat zece albume de studio, trei albume live, două EP-uri şi a vândut peste 125 de milioane de discuri în toată lumea, fiind recompensată cu nouă premii Grammy. Metallica poate fi considerată cu uşurinţă una dintre cele mai bune şi mai influente trupe heavy metal ale anilor ’80. În loc să se alinieze trendului stabilit de restul formaÅ£iilor de gen, trupa a ales să fie mai accesibilă, în acelaşi timp extinzând graniÅ£ele genului thrash, folosind viteza şi volumul nu doar din principiu, ci chiar pentru a sublinia structurile complicate ale compoziÅ£iilor.

Citește și: Tăriceanu reacționează! ‘Eu nu particip la jocurile de putere din PSD’ .

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here