Antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, s-a arătat deranjat când a fost întrebat de ce a executat Omrani penaltiul din meciul cu Slavia Praga.

Citește și: Donald Trump, lui Klaus Iohannis: Americanii îi iubesc pe români, să știți/ FOTO

Întrebat la Telekom Sport de ce a bătut Omrani penaltiul, Petrescu a răspuns enervat: „Ce întrebare e asta? Cine trebuia să bătă, cine a dat ultimele trei goluri din penalti? Mi se pare incredibil, penibilă (n.r. – întrebarea). Dacă a dat ultimele trei goluri. Cine trebuia să bată? Eu? Dacă îl acuzăm pe Omrani nu suntem corecÅ£i, dar aşa este în România. A bătut trei meciuri la rând, a dat gol, azi a ratat. Cine nu bate, nu ratează. Dacă era 1-0 sau 1-1 tot ei erau favoriÅ£i, pentru că au jucători extraordinari, au alt nivel, dar meritam victoria pentru că ei nu au avut nicio ocazie, chiar dacă ei au avut posesia.”

La Digi Sport, Petrescu a explicat că Rondon trebuia să execute penaltiul.

„Eu am spus să bată Rondon, pentru că el a fost faultat. El a crezut că trebie să ia mingea să bată, pentru că e golgheterul echipei şi a bătut mereu bine. Portarul lor a fost extraordinar azi, cred că jucam două, trei zile şi nu se rezolva problema”, a spus el.

Petrescu dă vina înfrângerii pe ghinion şi spune că portarul oaspeţilor a fost cel mai bun de pe teren. El spune că portarul Arlauskis a primit uşor golul.

„I-am studiat, ştiam că vor ataca, au atacat din primul minut până în ultimul, au fost agresivi, au avut posesie, dar cel mai bun de pe teren a fost portarul echipei Slavia Praga. Asta este realitatea, a apărat penalti, a scos trei mingi singur unu la unu. Ei au dominat, dar nu Å£in minte altă ocazie în afară de gol. Ăsta e fotbalul, din păcate pentru noi singura lor ocazie clară şi singurul şut pe poartă a fost gol. Lăsând la o parte că au dominat, au pasat, nu-mi aduc aminte nicio ocazie. Mi s-a părut un gol foarte lejer, şut cu latul de la 20 de metri, dar nu l-am văzut aşa bine de pe bancă. Mi s-a părut o pasă cu latul, o execuÅ£ie aşa, mai ciudată. Nu Å£in minte ocazii, dar în retur vor avea ocazii, că joacă acasă, în faÅ£a propriilor suporteri vor fi şi mai ofensivi. Mi se pare că tot norocul pe care l-am avut în meciurile trecute s-a dus astăzi. Portarul lor a fost extraordinar.

CFR Cluj a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de Slavia Praga în manşa I a play-off-ului preliminariilor Ligii Campionilor. Omrani a ratat un penalti, în minutul 79. Returul va avea loc la Praga, la 28 august, de la ora 22.00. Echipa care se impune în această dublă manşă va evolua în grupele Ligii Campionilor, iar învinsa, în grupele Ligii Europa.

În minutul 28, Stanciu a centrat din corner la 20 de metri de poartă, de unde Masopust a şutat cu latul din voleu, iar mingea a intrat în poartă, păcălindu-l pe Arlauskis;

În minutul 77, Omrani a fost faultat în careu de Olayinka, iar arbitrul Cuneyt Cakir a dictat penalti. Faza fost verificată cu VAR, sistem folosit pentru prima dată în România, iar decizia iniţială a rămas. Tot Omrani a executat lovitura de la 11 metri, dar Kolar a apărat, în minutul 79.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here