Deputata PNL Adriana Săftoiu i-a transmis colegului său liberal, Florin Cîțu, că ideea de a tăia bani de la bugetari este utilă, însă pentru ca acest demers să funcționeze este necesar ca tăierile să se înceapă de la bugetarii din Parlament.

Citește și: Radu Banciu reacționează după întâlnirea lui Klaus Iohannis cu Trump! ‘Viitorul nu sună bine pentru România’

„Dragă Florin, Sunt de acord cu tine să mai tăiem de la bugetari. Dar moralmente e obligatoriu să începem cu noi, ca să fie un demers credibil şi să funcÅ£ioneze. De la faptul că majoritatea zdrobitoare a parlamentarilor nu lucrează mai mult de trei zile pe săptămână, pretextând că în restul timpului sunt „în teritoriu”. Să fim serioşi. Primii care ştiu că nu fac nimic în teritoriu sunt chiar electorii. Apoi tot felul de călătorii în străinătate, fără altă finalitate decât plăcerea plimbării, deconturi aberante. Ar trebui, zic, să începem cu o listă de cheltuieli inutile ale bugetarilor parlamentari şi abia apoi să ne apucăm de ceilalÅ£i bugetari, cu metodă, cu argumente, pe categorii. Ce spui?”, a scris Adriana Săftoiu, pe Facebook.

Citește și: A ieșit la suprafață! Fosta firmă a lui Dan Barna, bani grei pentru susținătorii #Rezist și USR

Reacția vine în contextul în care liderul senatorilor PNL, Florin Cîțu, a declarat că salariile bugetarilor sunt duble comparativ cu cele din sectorul privat. Liberalul a adăugat că, în acest context, bugetarii trebuie să fie de acord să lucreze fără a primi vouchere, tichete de vacanță, sporuri și pensii speciale.

Liberalul mai afirmă că bugetarii sunt privilegiații societății, iar toți românii, atât cei din țară cât și cei din diaspora lucrează pentru ca bugetarii să trăiască bine.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here