Steroizii si utilizarea lor in culturism (si nu doar atat) ofera multe subiecte de recenzii si discutii, iar azi am decis sa abordam unul steroid foarte popular: Trenbolon.

Trenbolon este un steroid anabolic administrat sub forma de injectie si detine o pozitie inalta in ceea ce priveste preferintele persoanelor care se ocupa de culturism. Asta se intampla de foarte mult timp. O sa vedem imediat de ce.

Trenbolon a fost folosit initial in compozitia medicamentelor veterinare (cresterea muschilor), dar cererea mare a culturistilor pentru crestere rapida a muschilor, impreuna cu nivelurile ridicate de stimulare l-au adus pe primele pozitii in preferinte.

Atentie: Trenbolon este unul din cei mai puternici steroizi si cu siguranta utilizarea sa nu ar trebui facuta la intamplare, mai ales pentru cei care intra prima data in contact cu el. Citeste in continuare si gandeste-te de doua ori inainte de a utiliza Trenbolon.

Trenbolon este un derivat al substantei Nandrolone. Trenbolona este un androgen anabolic, creat pentru prima data de compania germana Hoechst – Roussel in scop pur veterinar. Totusi, unii sustin ca Trenbolon a fost creat pentru a preveni si trata pierderea de masa musculara din cauza unei boli umane grave. Azi exista mai multe produse care includ substanta activa trembolona. Cele mai cunoscute sunt Tren, Tre 75, Trenabolic, Acetren, Trenoid, Trenbolon acetat.

Forme

Trenbolona vine in 3 forme de baza. acestea sunt esterificate si sunt

 1. „Trenbolon hexahidrobenzilcarbonat”
 2. „Enantatul de trenbolon”
 3. „Acetat de Trenbolona”

DIntre toate aceste trei forme de trenbolon, cea care se bucura de cea mai mare popularitate este Trenbolon Acetat.

Acetatul de Trenbolona sau Tren A are o durata de viata eficienta de pana la 3 zile. Are o rata mare de absorbtie in organism si o excretie la fel de rapida, ceea ce inseamna ca prezinta rezultate mai rapid.

Totusi, acest lucru poate fi considerat un lucru pozitiv (pentru ca ofera rezultate rapide), dar poate fi considerat si negativ, pentru ca durata de viata este de doar 3 zile.

Asta inseamna ca la fiecare 3 zile trebuie sa-ti administrezi o noua injectie (in cazul in care vrei sa vezi rezultate).

Disponibilitate: in doze de 50 pana la 150 mg ce necesita repetare frecventa (aproape la fiecare 2 – 3 zile). Cu alte cuvinte, este recomandat pentru o utilizare totala de circa 400 mg pe saptamana.

In schimb Tren E sau Entente Trnbolone este cea mai mare forma de trenbolona esterificata si are o rata de absorbtie extrem de lenta in corp (prin urmare, si o rata de excretie extrem de lenta).

Conform site-ului de sterorizi de vanzare durata de viata a Enantatului de Trenbolon este de circa 12 zile.

Desi majoritatea sportivilor au tendinta sa aleaga Trenbolon pentru rezultate rapide, Tren E va oferi un imbold rapid, dar cu rezultate pe termen lung, ceea ce inseamna ca necesita o utilizare mai putin frecventa si deci un numar mai mic de injectii.

Trenbolon – beneficii

Intrebarea este „care sunt beneficiile reale ale utilizarii Trenbolonului?”. Merita sa-ti risti sanatatea?

Iata ce poate face Trenbolona cu corpul si antrenamentele tale, iar decizia este in final a ta.
Trenbolona are capacitatea de a actiona. Este un produs foarte puternic care ofera „ajutor” semnificativ sportivilor. Ajuta la formarea masei musculare.

Puncte forte:

 • reconstructie musculara foarte rapida (mult mai rapida, comparativ cu alte steroizi anabolizanti)
 • pierderea in grasime este usoara (folosita ca sursa de energie pentru corp, in timpul antrenamentelor)
 • crestere limitata a nivelului de cortizol
 • promoveaza retentia de azot
 • intareste si ajuta muschii

Tine cont de urmatoarele sfaturi daca folosesti Trenbolon:

 • Nu fa greseala sa iei doze foarte mari de Trenbolon pentru accelerarea sau maximizarea rezultatelor
 • Mai ales daca esti incepator, orienteaza-te spre o doza mica de Trenbolon.
 • Nu exista niciodata un motiv pentru care sa-ti supui corpul la o doza foarte mare de medicament atat de puternic cum este Trenbolon. Riscul este enorm , fara a avea rezultate pozitive ce ar putae justifica o astfel de actiune.

Pentru mai multe informatii ce te pot ajuta sa afli daca merita sa nu sa folosesti steroizi viziteaza www.steroizi.eu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here