Cântăreaţa americană Mariah Carey a primit o ofertă de 10 milioane de euro pentru a face reclamă la un brand de chipsuri, potrivit contactmusic.net.


Imaginea articolului Mariah Carey a primit o ofertă de 10 milioane de euro pentru a face reclamă la chipsuri

Mariah Carey a primit o ofertă de 10 milioane de euro pentru a face reclamă la chipsuri

Brandul Walkers Crisps, care are contract şi cu trupa Spice Girls, ar vrea ca Mariah Carey să apară într-o campanie publicitară ce ar debuta de Crăciun.

Potrivit unor surse, compania care produce Walkers Crisps vrea să facă o reclamă cu Mariah interpretând hitul „All I Want For Christmas”.

Suma oferită lui Mariah este mai mare decât cea primită de toate membrele trupei Spice Girls la un loc, potrivit aceleiaşi surse citate de publicaţia britanică The Sun.

Mariah Carey este o cântăreaţă americană cunoscută pentru vocea sa impresionantă, care atinge cinci octave. S-a lansat în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, cu care a fost căsătorită timp de patru ani. Artista, cunoscută pentru piese precum „Without You”, „Hero”, „All I Want For Christmas Is You” şi „We Belong Together”, a fost recompensată până în prezent cu cinci premii Grammy, 19 premii World Music, 10 American Music şi 14 trofee Billboard Music. Cel mai recent album de studio al cântăreţei, „Caution”, a fost lansat pe 16 noiembrie 2018.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here