Norica Nicolai, copreşedinte al alianÅ£ei electorale ALDE-ProRomânia, îl acuză pe Klaus Iohannis că a furat startul campaniei electorale cu un slogan care transformă Românie „într-un soi de imensă clinică de psihiatrie”.

„”Doar împreună putem să construim România normală!”

Așa a stabilit președintele Klaus Iohannis în discursul rostit ieri la Palatul Cotroceni. Până acum, a împărțit România în pesediști și nepesediști. Acum, văd că o transformă într-un soi de imensă clinică de psihiatrie care trebuie să devină ”normală”, dar numai sub oblăduirea domniei sale.

Am aflat de la cel mai înalt nivel, deci, că trăim într-o țară anormală. Noroc cu dl.președinte, care se autoexclude, probabil, dintre cetățenii români afectați de anormalitate și se închipuie un nou Moise, care ne va purta prin deșert spre ”normalitate”. Altfel, cine știe câte decenii ne lua să ne vindecăm…

Mă tot întrebam după discurs unde am mai întâlnit formula asta cu ”normalitatea”. Mi-am amintit: în ultimele zile, pe sutele de panouri gigantice care au împânzit țara cu afișele electorale ale dlui.președinte. (Bani grei, nu glumă).

Un președinte care e îngrijorat că în România se fură, dar nu e deranjat să fure și el, de dragul unui nou mandat, fie și startul în competiție”, scrie Norica Nicolai pe Facebook.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here